Reklama

Reklama

Šokující Asie 3: Po setmění

  • Hongkong Shocking Asia III: After Dark
všechny plakáty
Hongkong, 1995, 102 min

Režie:

C.C. Kwong

Hudba:

Tommy Wai

Obsahy(1)

Při sledování tohoto dokumentu si nejprve uvědomte, že lidé v červenci 1969 vystoupili na Měsíc. Kdo však neviděl Šokující Asii, neví, co se na světě ve skutečnosti děje. Vše, co uvidíte, bylo natočeno ve chvíli, kdy daná situace probíhala. Při čtení tohoto textu se tyto neuvěřitelné události někde dějí. Nic není zkresleno nebo upraveno. Prostě neuvěřitelné!!! Pálení mrtvol a fanatické obřady u Gangy. Čarodějové z Ashramu a mrtvá indická božstva. Náboženští fanatici z Taipusanského festivalu. Hotely lásky a sexuální festival v Japonsku. Hříšné zábavy transvestitů a hermafroditů. Tajemství a zahády asijských léčitelů. Senzační operace hermafroditů. Tetování jako umění erotiky. Sloní festival v Thajsku. Zápasy žen a trpaslíků. Stahování kůže zaživa. Muzeum sexu v Tobě. SM show... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Včera som si pozrel pseudo dokumentárny film "Šokujúca Ázia 2" a dnes po dlhšom váhaní som si pustil jeho pokračovanie "Šokujúca Ázia 3". Je to v podstate rovnaká blbosť ako predchádzajúci diel. Bizarnosti, nechutnosti, ukrutnosti, perverznosti, degenerácie, sexuálne zvrhlosti, úchylnosti, zvrátenosti, hnus... Bol som šokovaný? Nie. Bol som znechutený? Tak trochu áno. No predovšetkým som sa utvrdil v tom, že šikmookí pomätenci majú toho pramálo spoločného s civilizovanými európskymi národmi. Aziati sú nechutné, úchylné prasatá. * ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Tento dokument jasne prepískol svoju stopáž a to z neho robí z veľkej časti nudnú sračku. Vždy keď sa povie nejaká zaujímavá informácia, nasledujú tri minúty už nie tak zaujímavých záberov. Človek potom uvažuje o tej ponúknutej informácii až dôjde k tomu, či ta informácia bola hlúposť, alebo veľká hlúposť. Vynechaním aspoň minúty, by mal dokument dokopy 80 minút a bolo by to oveľa záživnejšie. Ale ináč to bolo celkom zaujímavé, úchylnosť v ázii fakt nepozná hraníc, no teraz v roku 2010 už transvestitizmus nie je tak veľkým tabu, ako pred 15 rokmi. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tentokrát nás třetí díl zavede nejprve do Japonska kde máme šanci vidět: karneval v ulicích Tokya, podivné sexshopy s použitými dívčími kalhotkami (které jdou na dračku, ty s kapkou krve jsou úplně nej), dále pak muže kteří si nechávají říkat nové půlky (nahoře silikony, dole kašpárek), následně se přesuneme do taxiku kde vám z řitního otvoru věštkyně poví vaší budoucnost a navštívíme podivný krámek s pervézními službami, které se vám zdají ve vašich snech (láká vás vidět, jak si ulevuje vaše žena?). Potom skočíme do Thajska za podivnými léčiteli a obřady kde si necháte propíchnout obličej či pořezat jazyk, uvidíte kojení prasat ženskými ňadry a zakončíme to v Sadomaso klubu se vší grácií.... ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Opakování toho, co jsme viděli v jedničce a dvojce až na pár nových záběrů. Kdyby se celá trilogie sestříhala do jednoho filmu, tak za pět. ()

werewolf69 

všechny recenze uživatele

V tomto komentáre zhrniem moje dojmy zo všetkých časti. Šokujúce?! snáď len pre menej informovaného a dôverčivého diváka. Nič prevratne sa v tomto snímku nedeje i keď niektoré pasáže môžu prekvapiť. Ale ak to cele tak zhrnie, ide o fakt priemerný a hlavne zaujatý dokument. A to natočený veľmi zvláštnym štýlom, kde každá časť je o tom istom a autori preskakujú zas a znova z jednej krajiny do druhej, to som voľajako nepochopil. ()

Mattezs 

všechny recenze uživatele

No tak viděl jsem všechny tři díly této "šokující" série a je to v podstatě jedna velká nuda, jsou tam většinou zachycené věci, které jsou po celém světě nejenom v asii, jež doprovazí trapný komentář. Jediné co mě zaujalo, je že uchylní japonci (o nichž to ostatně všichni víme) si můžou v obyčejném sexshopu koupit obnošené smradlavé kalhotky školaček (v nabídce jsou i po menstruaci). Čekal jsem od toho víc... ()

mutace 

všechny recenze uživatele

Z filmu vyplívá, že Japonci jsou pěkní úchaláci. Kupovat si použité kalhotky, nebo si nechat věštit z prdele, to je humus. ()

Elkesar 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl celé série, které se spíše než na Asii zúžil na představení všelijakých sexuálních úchylek, které se mimochodem nacházejí na celém světě. Výpovědní hodnota nulová. ()

Reklama

Reklama