Reklama

Reklama

Poté co Teal'c s Valou zmizí, tým si uvědomí, že byla změněna časová linie a Stargate program již neexistuje. Flotila goa'uldských mateřských lodí, vedených Baalem, přiletí napadnout Zemi. Zatímco se SG-1 pokouší o popravu Baala, posledního goa'uldského Vládce soustavy, Teal'c a Vala nevysvětlitelně zmizí. Carterová, Daniel a Mitchell cestují zpět časem na místo, kde byla změněna historie a kde byl Stargate program byl úplně vymazán z časové linie. Když se pokouší přesvědčit autority o tom co se stalo, goa'udská flotila mateřských lodí, pod velením Baala, jeho královny Katesh (Vala) a jeho prvního může Teal'ca, přiletí na orbitu. SG-1 musí najít Stargate a dát věci do pořádku dřív, než bude celý svět zotročen Goa'uldy. (ridomil)

(více)

Recenze (270)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +je tu kompletní sestava herců, poutavý příběh, hlášky, akce, efekty, vše do sebe opět krásně zapadá -kdyby se na to uvolnilo ještě víc peněz, mohlo to být naprosto velkolepé/// Dlouho očekávané završení desetiletého putování s tímto seriálem nemohlo dopadnou lépe. Tvůrci vymysleli dostatečně silný příběh, který mohl vydat na celý film. Dostali do něj všechny známé a důležité postavy včetně těch záporných a přichystali nám pěkně horké chvilky ve kterých si divák uvědomí jak málo stačí a může být vše ztraceno. Jediným smutným okamžikem je ten fakt, že už je to opravdu naposledy./// Celkem 90%/// Podruhé viděno v TV 20.3.2013 ()

Tomatáš 

všechny recenze uživatele

Jak jinak může hodnotit poslední film ze série SG-1 člověk, který viděl všechny díly seriálu a všechny filmy o Stargate..Filmařina již není taková, jako v "Arše pravdy", ale i tak se fanoušek seriálu baví...Vůbec mi nepřišlo, že by měl SG-1 skončit..Tento film rozhodně není tečkou..já v to pevně doufám!;)Krom jiného nám tvůrci dluží legendární Furlingy, kteří jsou velkou záhadou...Co třeba další galaxie s novými záporňáky a s hodnými kamarády Furlingy???:))) ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Určitě jeden z nejlepších video-filmů, jaký je možné vidět. A vlastně nejlepší Stargate, která si pohrává se sobě vlastním námětem "cestování paralelními světy ( i když jsem se občas ztrácel a některé věci mi zůstaly neobjasněny ). Dalším obrovským plusem je tom, že v Návratu jsou všechny důležité a hlavní postavy, které se objevily i v předešlých deseti sezónách seriálu. Ovšem mne nejvíce potěšil Richard Dean Anderson, jehož úloha mohla být určitě větší, ale to nevadí ;-) Zkrátka a dobře bavil jsem se, a při leteckém souboji nevěřícně civěl. Tento snímek by měl být věnovaný Donu S.Davisovi, jehož role generála George Hammonda patřila mezi jeho poslední! ***** ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nejlepší SG-1 za posledních pár let. Cestování časem a skrz paralelní světy byli vždycky moje a dokážu si ho vždycky užít. Příběh se, k mému překvapení, opravdu moc povedl, protože jsem úpřímě řečeno nedokázal přijít na to, jak všechny ty věci, o kterých se mluvilo chtějí tvůrci nacpat do jednoho funkčního celku. Dokázali to parádně a ještě mě několikrát překvapili, dokonce i pro mě, nečekaným zvratem. Možná mě jen mrzí, že mohli film prodloužit o čtvrthodinku a trochu si pohrát s životem v "novém" světě, bylo by tam dost prostoru pro dalších pár vychytávčiček. Co se týče hereckého osazenstva bylo prostě prima. Tolik známých tváří. Richard Dean Anderson je zase baculatější, ostatně tak jako v každém z nedávných hostování v HVĚZDNÉ BRÁNĚ, ale hláškuje mu to líp než zamlada. Když už jsme u hláškařů tak Michael Shanks jako Daniel Jackson sype z rukávu jednu za druhou a získává tak moji osobní cenu hláškaře filmu. Poslední slova snad patří generálovi "Don S. Davisovi" Hamondovi, který před pár dny zemřel a CONTINUUM je jedním z jeho posledních filmů. Budete nám chybět. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl po1., sice jsem nevěděl (nebo to zapoměl) že jde o konec celého seriálu, což však neumenšuje můj zážitek. Protože...na rozdíl od některých komentářů, já naopak časovky miluju a tady se to povedlo. Sice, mohlo to být lepší (a tudíž na plný počet) ale i tak jsem spokojen a aspoň 1/rok si to rád pustím. Seriál jako celek sice nemám (až na 200.díl) ale toto jsem si nechal a nikdy toho nelitoval. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (12)

  • Scéna v podzemním bunkru, kdy prezident USA (William Devane) volá prezidenta Ruska, kopíruje scény z videí mezi misemi v PC strategii "Red Alert 2". Příkladem podobností jsou např. skleněná mapa v pozadí či u ní stojící generál Hammond (Don S. Davis) poměrně podobný generálovi ze zmíněné hry. Vrcholem je pak scéna, v níž prezident USA osloví ruského prezidenta "Hello, Yuri". Yuri byl v "Red Alert 2" "šéf-vědec" Rrské strany, při hře za Rusy pak separatista, který se obrátil proti hráči. (sirien)
  • Herec Don S. Davis, který ztvárnil oblíbenou postavu generála George Hammonda, zemřel 29. června 2008 ve věku 65 let - přesně měsíc před vydáním snímku na DVD. Stargate: Continuum je tak jedním z jeho posledních filmů. (3DD!3)
  • Dr. Jackson (Michael Shanks) se filmu zmíní, že syn O'Neilla zemřel před 11 lety (tedy v roce 1997). V původním seriálu to ale bylo v roce 1996. (Guilemot)

Reklama

Reklama