Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Masters of Horror je dokument sestavený z rozhovorů s nejvýznamnějšími tvůrci současného hororu. Pořadem provází Bruce Campbell. (Devadesát Dva)

Recenze (2)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Masters of Horror je príjemný hororový dokument, ktorý sa venuje vybraným hororovým tvorcom a ich dielam, a ktorého veľkým plusom je, že ho uvádza Bruce Campbell. Ináč mám ale tradičný problém, ktorý ma stretáva u väčšiny takýchto dokumentov a to; že je toho proste málo! Málo tvorcov, málo filmov, neveľké časové rozpätie a tiež pomerne krátka stopáž. To, čomu sa tu venujú je síce spracované dosť slušne, všetko má hlavu a pätu, nechýbajú zaujímavé komentáre tvorcov, ale chcelo by to takýmto štýlom urobiť aspoň viac častí, pretože z môjho pohľadu to svojím spôsobom vlastne iba navnadí. Každopádne to však nijak výrazne neznižuje hodnotu tohto počinu a hororoví fanúšikovia s pozeraním nemusia váhať. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Parta spíše oldschool hororových tvůrců (viz. jména v hlavičce) monologuje na dané téma, přičmež divák sleduje prostřihy z jejich děl. Jednotlivé šoty jsou naštěstí odbařené titulkem s názvem díla, takže pro všeho neznalé může tento dokument být i zdrojem inspirace. Pro zkušeného hororového fanouška je to spiše zpestření, rekapitulace a taky testík, jestli opravdu viděl všechno. No já teda evidentně néééé. 70% ()

Reklama

Reklama