Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elle Woodsová má všechno. Je prezidentkou dívčího spolku, Miss červen ve školním kalendáři a především přírodní blondýnou. Chodí s nejhezčím klukem ze školy, Warnerem Huntingtonem III., a netouží po ničem jiném než se stát paní Huntingtonovou III. Jenže pro Warnera je až "příliš blond" na to, aby ji požádal o ruku. Když ji náhle opustí a zamíří studovat práva na Harvard, Elle vezme další události do svých pečlivě upravených rukou. Přihlásí se na univerzitu také! Právnická fakulta je však na hony vzdálená pohodlí jejího bazénu a nákupního centra a Elle podstupuje nejtěžší boj svého života - za lásku, čest, spravedlnost a respekt pro všechny blondýnky! Reese Witherspoonová, Luke Wilson, Selma Blairová a Victor Garber v hlavních rolích komedie se srdcem a vlasy ze zlata, která vás dostane! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (404)

Falcor 

všechny recenze uživatele

Pomsta všem blondýnám, pomsta všem ženám. Akorát nechápu proč. A navíc, ženám se to líbí. Asi na mě kdysi někde nezbylo dost nějaké té kaše. Však tento celovečerní debut režiséra Kena jest i jeho dosavadním filmovým vyvrcholením (ze tří filmú) a ukázkou antisexuální blond Bárbiny, která nedokáže vybudit snad ani nejprimitivnější sexuální chtíč nameteného trosečníka z pustého ostrova, tudíž si nadstandardní ohodnocení plně zaslouží. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Od téhle komedie jsem naprosto nic neočekával a jaké pak bylo moje překvapení, když pravá blondýnka Reese Witherspoon rozehrála až neuvěřitelně úsměvnou komedii. Reese je celou dobu dokonale "milounká", takže je zábavné koukat třeba i jen na ni. Jestli se dá něco vytknout, pak je to pomalý rozjezd, kdy skutečně film vyznívá jako stupidní dívčí románek. Toť vše... ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Nič nové pod slnkom, ďalšia s tých klasicky umelých sond do života teenagerov čo chcú zmeniť svet a ešte dokonca aj zabelené v ružovom balení ale vďaka Reese Witherspoon sa to dalo zniesť. Kto by potom nechcel byť právnikom, keď je pritom toľko srandy. ║Rozpočet $18miliónovTržby USA $96,520,674Tržby Celosvetovo $141,774,679 ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nefalšovaný blonďatě tupý teror snažící se tvrdit, že jde o komedii, ale světe div se, ona to opravdu je komedie, jejíž hrdinka pouze trpí zazobaně naivním životním stylem. OK, je to trochu složitější, ale bavíme se tu o zábavné rozprávce, kde se "fešnebl" růžovka stane premiantkou Harvard Law School a přitom objeví něco o skutečných hodnotách a zabrání odsouzení nevinné ženy za vraždu:) Prostě to funguje, a to po celou dobu. Nepochybně je to zásluha Reese Witherspoon, protože jak dokazuje režisérova další filmografie, on tu rozhodující přidanou hodnotu ke svým dílům opravdu nepřináší:) Za mě prostě palec nahoru, i když myslím že ideální poločas rozpadu, tedy interval mezi reprízami je tu minimálně dva roky. A dávám takové malé osobní plus za roli Victora Garbera - je osvěžující vidět ho zase jako...ale to by byl spoiler;) Takže 70%, červený čtvereček si to rozhodně zaslouží. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Pravá blondýnka je pronikavě lepší než její kysličníkový sequel, docela vysoko ční nad mnohými současnými pokusy o komedii, poměrně rychle uteče a je ve své imbecilitě takřka roztomilá, protože se na rozdíl od své hrdinky nijak nesnaží dokázat, že je sofistikovaná. Ale i tak mě čivava nutí rozhlížet se po Čtvrtníčkovi, Reese rozhlížet se po Phoenixovi a celý film děkovat vyšší moci a genům za to, že jsem tmavovláska a tudíž o mně takový film nikdo natočit nemůže. I když bych si zasloužila ještě mnohem horší. ()

Galerie (353)

Zajímavosti (27)

  • Čivava, ktorá stvárnila vo filme Bruiser, sa v skutočnosti volala Moonie. Dožila sa 18 rokov a zomrela 10. marca 2016. (beso74)

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

Spice Girls dostanou animák

Spice Girls dostanou animák

16.06.2019

Po zpěvácích Freddiem Mercurym a Eltonu Johnovi došla řada konečně taky na zpěvačky. Studio Paramount Animation teď chystá film o populární dívčí skupině z devadesátých let Spice Girls. Bude se ovšem… (více)

YouTube spustil přehrávání filmů s reklamou

YouTube spustil přehrávání filmů s reklamou

20.11.2018

Služba YouTube Premium začala umožňovat uživatelům zdarma přehrání nejrůznějších filmů s podporou reklam. Pilotní program zahrnuje zhruba stovku filmů, mezi nimiž jsou například Terminátor, Rocky,… (více)

Pravá blondýnka znovu v akci

Pravá blondýnka znovu v akci

05.06.2018

Od prvního filmu z roku 2001 uběhlo již 17 let, jak se tak ale zdá, Pravá blondýnka je připravena na návrat. Herečka Reese Witherspoon (Walk the Line, Divočina) se oficiálně vrátí do své nejslavnější… (více)

Reklama

Reklama