Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wyatt Tripps, studentský nováček se skvělým zástřihem, je přesně jako každý jiný kluk, který chodí s pannou - dokonale frustrován. Jeho přitažlivá přítelkyně Kim jen mluví - a žádná akce. Navíc se přihlásí na univerzitu do New Orleansu, což je víc než 1000 mil daleko. Tripps je však do Kim zamilován, píše jí dopisy a svou lásku jí vyznává každou noc i telefonicky. Love story nabere zcela jiný směr, když se při jednom telefonátu roztoužený mladík od Kiminy spolužačky dozví, že jeho děvče právě odešlo s nějakým Rickerem. Wyatt se rozhodne pro ráznou odvetu: přemluví ochotnou striptérku, aby napsala Kim žhavý indiskrétní dopis... (Intersonic)

(více)

Recenze (65)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jako mladší jsem to hrozně žral a teď rád zjištuji, že to nebylo nízkým věkem. Jedna z nejlepší rom-kom devádesátých let, ve které se nešetří skvělými hláškami ani šílenými situacemi a dá se na ní koukat pořád dokola. Paul Rudd je tím správným typem ulítlého sympaťáka a sexy Reese Witherspoon už tehdy dávala najevo, jak velký komediální talent v ní dřímá. Škoda že je u nás Nebezpečná zásilka poměrně neznámá, takovéhle filmy by se měly reprízovat několikrát do roka. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

taková úsměvná komedie, žádné salvy smíchu to u mě nevyvolalo. Škoda, že k tvorbě srandy snímek potřebuje vršit řadu nesmyslných situací. A také, že je od začátku zcela jasné, jak celý film dopadne, je to tak průhledné!!! Ale i tak se jedná o příjemný oddychový film. Někdo zde zmiňuje snímek Road Trip, který opravdu zpracoval shodné téma, a to o poznání lépe, ale jestli je zde přímá souvislost, to tedy nevím. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Dva roky před Road Tripem, sedm let před prvním Oscarem, 17 let před Ant-manem a především rok před tím než Weitzovic "Prcičky" změnily tvář teenager komedií. "Forever young" Paul Rudd a "opravdová tmavovláska" Reese Witherspoon v dobách, kdy jim k prvnímu soukromému tryskáči chybělo ještě pár dolárků.......já se v rámci žánru "crazy road studentská jízda" dle možností celkem bavil. ()

Zabriskie 

všechny recenze uživatele

Oddychová, příjemně obyčejná komedie, u které asi budete schopni předvídat dopředu většinu děje a herecké výkony rozhodně na oscara nejsou. O to ale v tomhle filmu nejde, svůj hlavní úkol, nenuceně a vkusně pobavit diváka, splňuje Nebezpečná zásilka dokonale. A Reese Witherspoon je tu neskutečně roztomilá. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Pěkná road komedie, která sice nenabízí tolik srandy, ale je místy poměrně bláznivá a plná dobrodružství na cestách bohatých na různé strasti a nečekané komplikace, takže se rozhodně nejednalo o žádnou nudu. Povedené byly hlavně scény, kde hlavní hrdinové soupeřili s řidičem doručovací služby. Ta jeho odhodlanost byla opravdu pozoruhodná. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Všichni tři představitelé hlavních rolí - Paul Rudd, Reese Witherspoon a Christine Taylor - se objevili alespoň ve dvou epizodách seriálu Přátelé. (Greg)

Reklama

Reklama