Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Půvabný animovaný film s řadou písniček vypráví příběh němého labutího kluka Louie, který se umí vyrovnat se svým handicapem a dokáže, že dobré srdce je důležitější než krásný hlas. Když se z vajec v hnízdě na břehu jezera vyklubou tři potomci labutího trubače, nadšení jejich otce nezná mezí. O to větší je jeho zklamání - dvě dcerušky štěbetají, až z toho bolí hlava, ale jediný syn ze sebe nevydá ani hlásku. Přitom by měl jednou převzít otcovu funkci. Všemi odstrkovaný Louie je však chytrý, citlivý i odvážný a přátelství s chlapcem Samem, který tráví léto u jezera, mu pomůže vydat se vlastní cestou. Naučí číst a psát, získá si srdce půvabné labutí slečny Sereny a dokonce se mu podaří vydělat tolik peněz, aby splatil dluh a vrátit ztracenou čest svému otci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Typický představitel té horší, komerčně zaměřené animované tvorby primárně určené pro americký televizní trh. Od kolonky odpad tohle dílko dělí jen řemeslně zručná animace a kresba. Korunu všemu nasadil děsivý novácký dabink. Pouštět tohle dětem znamená páchat zločin na jejich estetickém cítění...Celkový dojem 20 %. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Animovaný príbeh o malej labuti, ktorá má jeden veľký handicap - nevie, na rozdiel od svojich sestier spievať. ()

Reklama

Marketa0603 

všechny recenze uživatele

Mrzí mě, že jsem tento film nikdy neviděla v originále, možná bych ještě změnila názor. Zatím je bohužel velká část půvabu postavena na vzpomínkách na tuto pohádku z mého dětství, myslím s dost povedeným dabingem. Nevzpomínám si však, že by něco postrádala, jen je místy přeslazená a přemoralizovaná a některé vtipy pochopí spíš americké děti. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama