Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct amerických žen organizuje hru "Letadlo", jejímž cílem však není finanční zisk, ale odstranění nežádoucích manželů. Populární spisovatel, odborník na milostné vztahy Carter Elston se domnívá, že jeho žena Alex by se ráda odstěhovala z ruchu velkoměst, a rozhodne se přestěhovat do poklidného malého městečka. Myslí si, že Alex jeho nápad nadšeně přivítá, ale opak je pravdou. Alex život ve velkoměstě vyhovuje, co jí nevyhovuje, je manželství s Carterem. Vzala si ho z vypočítavosti a teď ji představa, že by měla o vše, čeho dosáhla, přijít, upřímně děsí. Ve fitnescentru se Alex seznámí s Sheilou Fastovou a Rosemary Monroeovou, které ji zasvětí do principů známé hry Letadlo. Ta v jejich případě však není zaměřena na finanční zisk, ale na odstranění nežádoucích manželů. Alex se rozhodne hry zúčastnit a vyřešit tak svou zapeklitou manželskou krizi. Jako nejnovější kandidátka má za úkol odstranit prvního muže ze seznamu a za to může na jeho konec připsat jméno svého manžela. Po různých peripetiích se jí to podaří. Jenže Carter, který chce manželství zachránit stůj co stůj, objeví tajný seznam a když jde po jeho stopách, odhalí, co se vlastně děje ... (Peta_N)

(více)

Recenze (3)

lekr 

všechny recenze uživatele

Příšerná matlanina postrádající veškerý vtip. Námět by nebyl zas tak špatný ale televizní produkce ho totálně zprasila. John Ritter se na to, jak je celkem dobrý herec, moc nevyšvihl a Nicolette Sheridan je do role totálně nevhodná. Velké zklamání... ()

Reklama

Blaster33 

všechny recenze uživatele

Zajímalo co je na tomhle filmu Mysteriózní a Komediální už vůbec, Komický je tu pouze režisér Paul Shapiro, když si troufl natočit takovou trapnou... no radši nebudu pokračovat.. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama