Reklama

Reklama

Lucie Bílá: Život je zebra

(TV film)

Obsahy(1)

Filmový štáb režiséra M. Šmídmajera strávil s Lucií Bílou dva roky života, aby ji zachytil při všech důležitých událostech - od harmonického pobytu s partnerem na Floridě přes řadu vystoupení, koncertů, natáčení až po řešení ryze soukromých trablů. Vznikl tak působivý, nesmírně emotivní a dynamicky natočený film, který není ničím jiným, než pravdivým životním příběhem Lucie Bílé. Příběhem, v němž se střídají bílé a černé okamžiky…… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

larelay 

všechny recenze uživatele

Ani sama neviem preco, ale pred rokmi sa mi ten dokument velmi pacil. Lucku Bilu sa radsej snazim nejako zbytocne neriesit, radsej ju vnimam ako sympaticku osobku, ale viem, ze keby som ju zacala skumat do hlbky, nasla by som nieco, co nechcem a tym padom by stratila svoje caro :) ()

lapatata 

všechny recenze uživatele

České celebrity si velmi rády stěžují, jak jim budvár zasahuje do jejich soukromého života, ale pak když mají udělat dokument, např. o tom jak natáčí nové album, nebo z turné, raději zveřejní do puntíku svůj nejintimnější soukromý život. Tohle je stejný případ. Ale tenhle dokument se mi přesto velmi líbí, protože je na české poměry uděláný neobvykle a originálně. ()

Reklama

Reklama