Reklama

Reklama

Cat with Hands, The

  • Slovensko Mačka s rukami (festivalový název)
Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Fantasy / Mysteriózní
Velká Británie, 2001, 4 min

Režie:

Robert Morgan

Scénář:

Robert Morgan

Hrají:

Victoria Hayes
(další profese)

Obsahy(1)

O dvou statečných mužích, kteří se vydali ke studni, kde údajně malý chlapec přišel o život rukou nestvůry. (hellstruck)

Recenze (31)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

3 minuty a 32 vteřin. Starší jde pro vodu do studny. Mladší mu naslouchá a pozoruje ho. Střih z lidských postav na animované, jak jednou ze studny vytáhl kluk kočku s lidskýma rukama. Ruka chlapce kočku něžně pohladila. I ruka kočky se natahuje a zdá se, že pohladí tvář chlapce. Následky jsou ty, že ztratí tvář a matka se nad chlapecem bez tváře žalostně sklání. Návrat k živým postavám. Starší jde k muži, který má v tváři stále dětský vzhled, a sní mu jazyk jako malinu. Razantně a energicky, se samozřejmostí dravce. A nezůstane jenom u jazyka. Proti gustu žádný dišputát.***(6.10.2010) ()

E.. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kraťas mě úplně odrovnal. Takhle by se to mělo dělat. Žádný zbytečný nechuťárny, jen čistá páce. Úžasný, úžasný. Ještě teď jsem z toho šokovaná. Neuvěřitelný, jak 3 minuty 33 vteřin můžou stačit ke skvělýmu filmovýmu výkonu. Párádní horor a parádní animace. Taková strašidelná pohádka o zlobivé kočičce, která se chce stát člověkem a taky se jím stane..ale jak!!! Robert Morgan je génius! ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Má to v sebe temnú atmosféru, a nápad za milión... čo ma o to viac zamrzí že ide o veľmi krátku grotesku s dvomi scénkami pri studni. Zamrzí ma aj fakt že tvorca prichádza s hutným príbehom monštra vyzerajúceho ako mačka ktorý vstrebáva človeka postupne kúsok po kúsku a tým sa samotne mení na človeka. Nevládne telo potom zanesie do studne. Dvaja chlapi sa takto vydajú k studni za monštrom... pričom však už jeden s nich nie je ľudská bytosť ()

easaque 

všechny recenze uživatele

další extravagantní a tentokrát polohraný film. Švankmajerův vliv je znát, tak doufám že se nemýlím. Do nálady se mi to trefilo víc než jeho Muž s housenkou.Takže 4* si zaslouží. [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 1 /// ART: 1 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] Jeho filmy můžete shlédnout na stránkách: http://www.robertmorganfilms.com/ ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Niesom si istý, či sa malo jednať o protikampaň od psíčkarského režiséra, ktorý pravdepodobne nenávidí mačky a dal si za cieľ zdiskreditovať ich osobnosť na celej čiare.. alebo prostý, hororový experiment. __ V žiadnom prípade však nepochybujem o tom, že ste ešte nevideli mačku s ľudskými rukami, ktorá si prst po prste oblíže celú "packu". ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama