Reklama

Reklama

Terkel má problém

Trailer 2

Obsahy(1)

Pozor – tento film není pro děti!!! Bláznivá komedie o tajné lásce, ”psychovrahovi”, železných tyčích, kanapi a přátelství na zkoušku. Terkel je žákem základní školy. Trochu slaboch, ale jinak ok. Terkel nemá snadný život. Jeho psychopatický strýc Stewart právě napadl dva ostré hochy z Terkelovy třídy, Nigela a Saki. A co uděláte, abyste odvedli jejich pozornost z myšlenek na pomstu? Začnete si dobírat ošklivé děvče z vaší třídy, Tlustou Doris.... Ale kdo by si pomyslel, že ona vyskočí z okna? Že začnete dostávat smrtelné výhrůžky, že nový učitel a milovník zvířat, Justin, nemá tak úplně čisté svědomí, jak by se čekalo, a že vlastně nic není, jak se zdá? Alespoň ne pro Terkela... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (352)

Fevas odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem odejít na akci ke kamarádovi, bohužel jsem měla na krku dvě malé děti - sedmiletou Anežku a čtyřletého Matěje. Tak jsem je nechala, ať si vyberou film. Vybrali si tenhle. Řekla jsem si animák, to bude v pohodě, a odešla. Po dvaceti minutách jsem se musela vrátit, protože mi Anežka volala, že se malý bojí a zároveň mi stíhala pokládat otázky jako jsou "Co je to kurva?" a podobně. Dokážete si představit, jaké bylo potom vysvětlovat rodičům, že jsem jejich dětem omylem pustila takový film? Tak jsem se na to ze zvědavosti podívala sama a zjistila, že tohle je přesně typ humoru, kterým rozhodně netrpím. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Pár nápadů se utápělo v podivný animaci, ubíjející nudě a hororových klišé. Děj je strašně rozvláčnej a po většinu času se v něm nic zajímavýho neděje. Navíc je strašně vykonstruovanej (taky vám lezl vypravěč na nervy?). No a hudební scény postrádaj nápad a rap (minimálně v dabovaný verzi) stojí za hovno. S hudebními vložkami z Distriktu ze stejnýho roku se to nedá srovnávat. Na Terkelovi je opravdu dobrej snad jen dabing Marka Ebena. ()

Reklama

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Komentář bude vyjímečně projednou hojně využívat sprostých slov. Není proto určen pro děti ani citlivější povahy.. Terkel MÁ problém. Hlavně s tim že je to kretén. Vylízaný pako, co jenom žaluje. Všechno moc prožívá. Kdyby šel dát radši do huby fotrovi. Neuvědomuje si základní věci jakože když si nedá svejch osm, chytí Antrax a začne se zmenšovat až z něj zbyde jenom krabička od sirek ani že mokré dřevo přenáší Sars. Vždyť on je schopnej díky alergii na zkažené mléko dostat i cirhózu.. achjo. Postavit se někomu? Pche! To on radši pošle do prdele tu tlustou krávu ze třídy. Ona vyskočí z okna. Noa?! Je to zvrhlej vrah pavoučků. Nit bych na něm nenechal suchou.. Umělecké využití sprostých slov hladilo duši. Hluboké poselství krásně degradováno masakrálním způsobem. Di se vopíchat. Si šerednej jak prdel a tvoje matka za bůra mrdá. Tenhle film je uvěřitelná bomba ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne to nebylo tak vostry, jak jsem cekal, ale na druhou stranu se to precejen lisi od tradicnich animaku, kde se poucuje, tady zadna pointa ve stylu musime se mit radi a podobne neni. Trosku me tam rozciloval ten vlezlej vypravec, kuli nemu byl film zbytecne dlouhej, protoze i na tech 75 minut tu je dost slabej scenar. Nicmene animace je cool, vsechny postavy tu sou naprosty dementi, takze jsou vtipny, akorat Terkel mi lez na nervy, pac to byl takovej pochcanek. A nejvostrejsi je strejda a jeho hyper vostra pisnicka o tom, jak pomahal malymu klukovi. Celkove pisnicek tu je dost a jedna lepsi nez druha. Jinak sem tam tu kapka krve ucakne, sem tam tu je naka solidni hlaska a sem tam naka sprostarna, ne nic extra drsnyho, ale pobavi to. A zaverecna pointa byla sice predvidatelna, ale pobavila. Sice jsem se docela slusne bavil, ale na vic jak 3* to neni. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tak srovnávání se Southparkem hodně scestné. Příšerně sprostý a dost drsný, ale to může bavit fakt jen někoho dost jednoduchýho. Zábavný byl jen Terkelův strejda, jehož sprosťárn a saďárny byly aspoň originální. Pak už bylo zajímavé jen téma šikany a vyrovnání se s ní a hlavně scéna s tlustou Doris. Jinak ale kde nic tu nic. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu zazní slovo "ču*ák" 1x, "hovada" 2x, "pí*a" 3x, "zm*d" 4x, "m*dá" 4x, "vopí*at" 4x, "ku*va" 8x, "p*del" 16x a "nas*aný" apod. 24x. (Gnoma)
  • Když Gunar hází ve třídě míčkem po Terkelovi, tak žádný batoh na zádech nemá, ale ve chvilce, kdy je záběr na jeho záda, už batoh má a hned poté jej zase nemá. (Hannibal92)
  • Text rapové písně v podání Terkela napsal pro českou verzi Adam Svatoš, známý spíše pod přezdívkou Deph či Kato z legendární skupiny Chaozz. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama