Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ta kriminální historie začíná nenápadně. To si tak jednou vyšel pan Mazač (Jan Pivec) pro pivo k večeři a zastavil se před výlohou hodinářství právě ve chvíli, kdy obchod vykrádali dva lupiči. Místní metař nabyl dojmu, že nešlo o náhodu, ale že Mazač dělal lupičům tzv. zeď. Následně je tedy odveden na policejní stanici a policistou (R. Brzobohatý) vyšetřován jako spolupachatel. Obvinění ho zbaví až velmi náhodná situace, dalo by se říci šachová rošáda! (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

fragre 

všechny recenze uživatele

Tak pan Brzobohatý ukázal, že vedle sympatických kriminalistů dokáže zahrát i nepříjemného esenbáka, ale jinak to byl filmeček pro pana Pivce, který svého mírně nevrlého penzistu v osidlech anděla pitvornosti a zákona zahrál nádherně. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

To je tak, když si se džbánkem jdete k Pinkasům, nikoli blíže k domovu, kde mají podle pana vyšetřovatele také dobré pivo. Navíc nepomůže ani všetečný metař a snaživá domovnice. Příjemný a úsměvný příběh o souběhu náhod, kdy už pak nemáte osud ve svých rukách. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem čekal, co z toho vypadne, a je fakt, že nás autoři pěkně vodí za nos. Ale stejně se mi nejvíc líbila koncovka - ne ta s těmi šachy, ale s namazanými klíči. :-) Jinak skutečně herecký koncert a pohodová záležitost včetně paní domácí, která chtěla "pomoct". ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Malý herecký koncert Jana Pivce v roli (neprávem) obviněného spolupachatele krádeže v hodinářství. Škoda, že to byla jedna z jeho vůbec posledních rolí před kamerou. ()

sator 

všechny recenze uživatele

přidal: Hudba: Jiří Bažant, Jiří Malásek Kdo se v bytě zdržuje kromě vás? Uzenáč... Plytkost scénářů téhle série a věrohodnost reálií Vlčka je děs.. Plusem jen jen Pivec... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama