Reklama

Reklama

Vykutálený zlodějíček Silas, čerstvě propuštěný na podmínku, si vezme za ženu neteř policisty, kterému slíbil, že bude sekat latinu. Policista však nemá ani nejmenší ponětí, že Silias chce svatební cesty na Niagarské vodopády využít k útěku do Kanady. Krásná a chytrá nevěsta Camille jeho plány odhalí a věří, že dokáže Siliase změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Úvodné titulky sa mi zdali nadarmo zdĺhavé a pri prvých scénach som mala pocit, že to nebude stáť za veľa a chystala som sa to vypnúť. Potom sa to však zrazu nejak celé zvrtlo a začalo sa to uberať zvláštnym smerom. Niečo na tom celom bolo také iné a chutné, že som to nakoniec s chuťou dopozerala a takmer mi slzička ušla pri záverečnej scéne :) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Na začátku je pěkná svatba , ale Silas se tváří jak blb. Všichni se tak nějak chovají divně a hlavně Camilla , ta je na zabití. Po patnácté minutě se Silas docela rozkecá a jeho proslov mně rozesměje. Po dalších pár minutách už nevím kam ten film dospěje. Chvilkama je i docela smutný. Situace kolem Camille se začíná zhoršovat. Povedený film z velice pěkným koncem. A pointa? Láska přemůže všechno. ()

Reklama

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak já teda úplně nevím. Líbilo se mi to? Nelíbilo se mi to? Chápu to? Kluci jsou kluci, a tenhle mladík udělal pár kravin, šel sedět, aby se z toho vysekal, namluvil si neteř šerifa? prostě někoho od policie.. s tím, že ze svatební cesty zdrhne, ale ejhle, mají nehodu, manželka umře a v tu chvíli ji začne mít rád? Proč? Je pořád stejná. Zvláštní. Ale dobře, člověk si většinou uvědomí, co měl, až když to ztratí. Každopádně modrý, žlutý a růžový kůň je na mě trošku moc. Na film se dá dívat, ale posledních dvacet minut bych vynechala. A posledních sedm minut? Z toho by se dal cukr ždímat.. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Film jsem chtěl vidět hlavně kvůli Sienně Miller a Jamesi Francovi.A viděl jsem.Ze začátku jsem si říkal,že s komedií to nebude mít nic společnýho,po nehodě se to změnilo pak už to by žánrovej spletenec.Mám sice schopnost vstřebat kdejakou pitomost,ale musí to mít atraktivní obal.Tohle to nesplnilo ani náhodou.A upozornění pro ochránce rýže.Žádné zrnko nepřišlo nazmar.40%. ()

Toto 

všechny recenze uživatele

Tento divný film sa oplatí vidieť, keď už kôli ničomu inému tak rozhodne kôli Sienne Miller. Táto dievčina je od filmu do filmu čoraz lepšia a lepšia. Míľovými krokmi upaľuje k nejakému Oscarovi. Oproti nej je hlavný hrdina kus nesympatického stoporeného hoväda, ktorí kazí tento farebný a dosť smutný film. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Na závěrečné párty pro štáb a herce bylo karaoke. James Franco zde zazpíval písničku ze Spider-Mana, kde si v roce 2002 zahrál. (HappySmile)
  • Scénárista Nick Pustay se vydal se svou přítelkyní k Niagarským vodopádům, aby se podíval, jak pokračuje natáčení. Potom, co celý den pozorovali probíhající romanci, požádal Pustay svou přítelkyni o ruku a chvilku nato se vzali. (HappySmile)
  • Po nehodě Silas (James Franco) objímá Camille Foster (Sienna Millerse) a jeho košile je zakrvácená pouze chvílemi. (Barrymore)

Reklama

Reklama