Reklama

Reklama

Vykutálený zlodějíček Silas, čerstvě propuštěný na podmínku, si vezme za ženu neteř policisty, kterému slíbil, že bude sekat latinu. Policista však nemá ani nejmenší ponětí, že Silias chce svatební cesty na Niagarské vodopády využít k útěku do Kanady. Krásná a chytrá nevěsta Camille jeho plány odhalí a věří, že dokáže Siliase změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Spoiler Přestože mám Siennu Miller hodně rád, ze začátku jsem se musel hodně přemáhat, abych její otravnou upištěnou roli vydržel. Vůbec celý úvod nesliboval bůhvíjakou podívanou - ona bláznivě zamilovaná, on se nejspíš žení z donucení a její chování ho nesmírně vytáčí (má proč). Po cestě mají nehodu, ona se zabije, ale pak záhadně "žije" dál, byť je mrtvá - tohle překousnout mi dalo zabrat. Ale paradoxně od této chvíle začíná být Sienna taková jakou ji znám z jiných filmů - pěkná a sympatická, a celý snímek dostává jiný rozměr, je koukatelný. Ale ani to mu nepomůže, aby se přehoupl přes 50%. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Keď po titulkách aj tá nežnejšia a romantickejšia polovička nášho zväzku na moju otázku, o čo vlastne išlo, len zaklipkala očkami a strihla na mňa nevinno-prikrepkastý úsmev, bolo mi úplne jasné, že takéto žánre vôbec nemusíme a ani nebudeme, niežeby išlo o total nepozerateľnú blbosť, námet vcelku ušiel, ale to prevedenie bolo fakt zlé, ak to mala byť romantika krížená s mystery, tak to mali viac zahustiť, lebo takýto žáner nemôže ísť na štvrtinový plyn, v takom prípade sa dajú tolerovať niektoré nelogickosti, ktoré tu vyzneli ako úplné blbosti, takže 40%. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Nejhorší film, který jsem v roce 2009 viděl. Jsem přístupný všem možným žánrům i hůře stravitelným filmům, ale tohle byla příšerná blbost, bez hlavy a paty. Pouze prvních deset minut za něco stálo. Odpad dávám opravdu jen výjimečně, ale tentokrát k tomu nemám daleko. David Carradine s barevným koněm všemu nasadil korunu. ()

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Úprimne poviem, že kebyže nepozerám tento film u kamaráta, tak si ho z vlastnej vôle určite nepozriem. Myšlienka filmu je krásna a celkovo s realizáciou sa pekne pohrali. Vadilo mi síce ako sa stále James Franco ksichtí na začiatku, akoby sedel na dikobrazovi, ale potom, čo som to predýchal na mňa čakal veľmi pozitívny zážitok. Kto sa dokáže prekúsať skrz nekonvenčný obal, dostane sa mu krásnej odmeny. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Opravdu úžasný film; ze začátku jsem přemýšlel, jestli to nebude jen další zářez do kategorie nejnesympatičtějších hlavních hrdinů, ale samozřejmě tu byla možnost, že jde o záměr a všechno se vybarví. A výsledné barvy byly nad moje očekávání, tahle pohádka předčila i moje očekávání - a to si od těchhle filmů často slibuji až moc. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení u Niagarských vodopádů si režisér Gregory Mackenzie vzal svou přítelkyni. Svatby se zúčastnil celý štáb - producent Albert S. Ruddy vedl nevěstu k oltáři, Sienna Miller (Camille) šla za družičku a James Franco (Silias) ženichovi za svědka. (HappySmile)
  • Producent Dan Grodnick během natáčení říkal tak často "to je fantastické", že se mu začalo přezdívat Fantastický Dan. (HappySmile)
  • Scénárista Nick Pustay se vydal se svou přítelkyní k Niagarským vodopádům, aby se podíval, jak pokračuje natáčení. Potom, co celý den pozorovali probíhající romanci, požádal Pustay svou přítelkyni o ruku a chvilku nato se vzali. (HappySmile)

Reklama

Reklama