Reklama

Reklama

Svatba podle Margot

  • USA Margot at the Wedding (více)
Trailer

Margot Zeller (Nicole Kidman) píše povídky, ve kterých si nebere servítky. Na neštěstí přijíždí na přípravy svatby své volnomyšlenkářské sestry Pauline. V okamžiku, kdy se poprvé střetne s jejím nastávajícím Malcolmem (Jack Black), nezaměstnaným umělcem, zasadí do jejich harmonie semínko pochybnosti. Jak se blíží svatba, následuje jedno neštěstí za druhým. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Pomatený film o pomatených lidech, což nemyslím rozhodně jako kompliment. Ve scénách, kdy se Jack Black rozbrečí jsem si vždycky myslela, že si dělá legraci. Incestní vztah matky a syna byl na hraně toho, co jako divák snesu. Všichni se navíc chovali jako hysterky. Jediné, co bylo dobré - zajímavá kamera. /17. 4. 2011/ ()

katchi odpad!

všechny recenze uživatele

Co to sakra bylo? Vážně nechápu o čem film byl, co byla hlavní myšlenka. Jen vím, že to bylo příšerné. Všichni byli retardovaní a hádaví. Nicole Kidman byla nesnesitelná. Vypadala jak nějaká 55 letá Máňa z kravína, hrála strašně a chovala se jako psychopatka. Hlavně ten film už nechci nikdy vidět. Doslova jsem ho protrpěla. Ani pohled na polonahého Jacka Blacka mě příliš nepotěšíl :D ()

Reklama

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Áno, skutočná tvár Ameriky a k tomu plné šuflíky psychofarmák! Chorobné vzťahy, v ich centre stoja dve ženy, ktoré si práve prechádzajú ťažkým obdobím života. Ťažké obdobie v chorej spoločnosti sa však zvykne pretiahnuť, trvanie tak asi od 12 do 80 rokov... A počet spisovateľov na km štvorcový v USA láme asi všetky rekordy. Len neviem, kto tam tie knihy číta... ()

fruitbueno 

všechny recenze uživatele

Nechápu: 1) o čem to bylo, 2) proč takový film vznikl, 3) co měl divákovi nabídnout. Nenechte se plést přijatelnou stopáží (hodinka a půl)!!! Protrpět tento film chce hodně. Protože strávit hodinu a půl života koukáním na takovou srágoru, to už je na pováženou. Nikdy v životě, ani omylem, se na toto už nechci podívat. Půl hvězdy za přirozeně stárnoucí herečky, půl se tady dát nedá, zaokrouhluju na 1*. I ta jednička je urážka. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Zahrany je to paradne, ale jako celek to postrada jakoukoli vypovidaci hodnotu a bliz hodnotitelnej vyznam. Proste sonda. A navic bohuzel s humorem, kterej mi rozhodne nesedi. Psychodrama smrncly tragikomedii, popisujici jednu svihlou osobu a jejiho chudaka syna a nenabizejici zadny odpovedi, jen miliardy moznejch, nicmene nedulezitejch interpretaci... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Na scénáři k této dramatické komedii se podílel francouzský režisér Eric Rohmer. (Agoran)
  • Film se původně měl jmenovat "Nicole at the Beach", ale po příchodu Nicole Kidman byl název změněn, aby nedošlo k nedorozumění. (Agoran)
  • Natáčení probíhalo na mnoha místech New Yorku včetně Bronxu. (Terva)

Reklama

Reklama