Reklama

Reklama

Prosíme přetočte

  • USA Be Kind Rewind (více)
Trailer

Prosíme přetočte je neuvěřitelný příběh o dvou kamarádech (Jack Black, Mos Def), jednom elektromagnetickém poli a všech vašich oblíbených filmech. Zmagnetizovaný mozek jednoho z nich totiž vymaže všechny kazety ve videopůjčovně a jim nezbude nic jiného, než smazané filmy znovu natočit. Vzniknou tak jedinečné verze filmů jako King Kong, Krotitelé duchů nebo Robocop. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (487)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, jak tu na sebe narážejí dva světy - jedni skutečně řeší "objektivní kvality" a druzí se do filmu prostě položí a jen se přiblble usmívají. A je to takový ten niterní smích, kdy vás přepadne melancholie. Z časů, co bývaly. Plných nadšení z toho, že se ty obrázky hýbou a dokážo mít duši. A pokud ten rozdíl vnímám, asi není co řešit, jsem s těmi druhými. Největší doják poslední sezóny a spolu s Životem v oblouznění v čele pelotonu mého soukromého žebříčku "pocta filmu". ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Tak některé pasáže bych přetočila pěkně rychle vpřed, konec vystříhla, FBI vyměnila (ta byla k ničemu). Celé to zachránil D. Glover, J. Black už byl trochu ohraný, M. Def mile překvapil, ale celkově se cítim ochuzena, trailer mě před několika měsíci značně navnadil...Pociťuju jakousi pachuť, asi jako zákazníci po zjištění, že jejich VHSka je prázdná. Potom sice plná, ale sledování tvorby dalších a dalších remakeů se stalo poněkud stereotypním. Ale Robocopa ošvédovali na výbornou! I will shoot you. And I know robot karate! ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele

Sebedojímavé Gondryho spasma, které je sice mentálně na úrovni středoškolské besídky, ale staví se na odiv rovnou jako chvála lásky k filmu a komunitní tvořivosti. Přitom je to tak brutálně nucené a podbízivé, že i těch pár solidních momentů se topí v moři póz a křečovitě inscenovaných alotrií. Tahle Gondryho stránka "ostentativního intelektuálního dítěte" mě irituje. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že se mi do rukou dostala ošvédovaná verze místo původního filmu, jak jinak vysvětlit tu stupiditu scénáře, který slibný námět amatérského natáčení známých filmů obalí tak debilními motivacemi a nudnými dialogy? To přece nemohl udělat Michel Gondry, ten génius! Musím si sehnat originál a na tuhle ošvédovanou sračku rychle zapomenut. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Neni to tak vostrý jako jiný Blackovy komedie, hlavně kvůli celkový nevyváženosti, kdy točení remakeů filmů je sice naprosto brutální záležitost, hlavně teda když tam točej Ghosts busters a Rush hour 2, to byla děsná řežba, nicméně to co se děje mezi tim je spíš nuda a konec to zakzí úplně celý. Ale Jack Black tady opět nejlepší ze všech a já se stejnak bavil výborně ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Prosíme přetočte stálo 20 milionů dolarů. Michel Gondry říka, že rád pracuje s malými rozpočty, protože díky nim musí hledat neobvyklá řešení. (Pumiiix)

Reklama

Reklama