Reklama

Reklama

UFO: The Greatest Story Ever Denied

všechny plakáty

Obsahy(1)

Dokumentární film mapuje historii fenoménu UFO v USA. Zabývá se případy a záběry ze Země i vesmíru od 40. let 20. století až po současnost. Vedle natočených materiálů předkládá nespočet výpovědí a rozhovorů s důvěryhodnými osobami, jako jsou vojenští funkcionáři, piloti, astronauti či zaměstnanci organizací CIA a NASA. Ti se svými výpověďmi pokusí poodkrýt roušku tajemství nejen o existenci mimozemských civilizací, ale i o utajovaných vládních programech, pohonných systémech a zdrojích energie, které by navždy změnily situaci na naší planetě. (oje)

(více)

Recenze (15)

oje 

všechny recenze uživatele

Dokument chronologicky představuje nejmedializovanější a nejdoložitelnější případy historie UFO. Věnuje se hodně začátkům v 40.-50. letech a vývoji přístupu k tomuto fenoménu. Spíše než hypotézy jedné osoby udávají směr výpovědi svědků a postav s neotřesitelnou důvěryhodností. A že se jim jich podařilo shromáždit dost. Co do přesvědčivosti by tak dokument mohl být pro mnoho diváků zásadním dílem. Kdo by ale chtěl sledovat spíše sestřih „footages“, měl by Greatest Story Eved Denied možná odložit na jindy. Zejména v druhé polovině snímku je totiž divák zahlcen zejména mluveným slovem. Alternativa: UFO: Best Evidence, Riddle of the Skies, Secret KGB UFO Files, UFO´s: The Secret Evidence. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Tady na tyhle dokumenty musí člověk pomalu, jak to vidí s patra tak čumí jak pero z divanu, no z odstupem času mysl začne přemýšlet, zhodnotí všechny alternativy...aáa já synek co každou neděli poctivě lezu do kostela abych slyšel krásné kázaní o vzniku světa a 10 božích prikázaních mam věřit na U.F.O jo? Jednou bych něco takového vypustil z huby a už bych slyšel jaký sem příživník, bezbožník a jak se rouhám, beztak budu ten co bude sedět hned vedle u kotle tam dole, já to vím... ale o tom někdy pozdejc, každopádně mněli by to vidět všichni "konzervativci", tak sem řekl. K danému "dokumentu", hrozná hudba co to jakoby dotváří, fakt mne srala, místi se to opravdu nedalo vydržet a to nemluvím o tom, že sem ani neslyšel ti plnohodnotné vypovědí veteránu. Obrázky či fotky sou všechny rozmazané, rozlišení blízké 0 a celkově zpracováni je v podstatě na ho*, ale jelikož to přece jenom má něco do sebe 4/10, ať nežeru o svátkách. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že mimozemšťania existujú. Neviem o tom, že by to napríklad kresťanstvo vylučovalo, navyše je dosť dôkazov a príhod, kde nemusia byť všetky len nezmyslom. Tu ma zaujímala najmä tá časť s bývalými zamestnancami tajných služieb, no to, čo som sa dozvedel, malo ďaleko od niečoho dôveryhodného, ako nám napríklad predložil Snowden ohľadom odpočúvania, Manning ohľadom vojenských depeší, či Assange ohľadom tajných dokumentov z rôznych zdrojov. Nebola tu rozobratá žiadna fotografia, video, proste veci, kde sa mohlo jednať o rôzne objekty, či už tajné vojenské, niečo z prírody alebo chybu záberu. Keď tam začali ukazovať snímky Mesiaca a nejaké údajné obrazce, pripomínalo mi to naše pozemské zmýšľanie ohľadom oblakov a obrazcov, ktoré v nich vidia blázniví ľudia. Skôr by ma zaujímalo, prečo nikoho netrápi, že sme dlho neboli na Mesiaci, či čo hovoria na tie úkazy vo vesmíre astronauti dnes. Toto nebola forma dokumentu, ktorá by vyznela seriózne, dokonca aj ohľadom teórií o 11.09.2001 to bolo podrobnejšie, presvedčivejšie a komplexnejšie. Toto stále považujem za dohady, ktoré mi nič neozrejmili a o ničom ma nepresvedčili. ()

d-fens 

všechny recenze uživatele

myslel som, že to bude iba o pozorovaniach UFO, no postupne sa to cez vesmírny vojenský program dostalo až k agitke na nové, čisté zdroje energie, ktoré by nás zbavili závislosti na fosílnych palivách... no a samozrejme k tomu patria veci ako "tieňová vláda", "korporácie", "vládne sprisahanie", "tajné služby", "Irak, Irán", G.W.Bush+jeho otec... etc. .... proste sa to časom nabaľovalo ako snehová gula, a v závere už človek ani presne nevie, čo vlastne mal autor filmu na muške..... samotná hodnota dôkazového materiálu je založená na výpovedi asi 7-8 ľudí (objavia sa medzi nimi aj celkom zaujímavé osobnosti, piloti, astronauti...), a zábery na ich presvedčivé tvrdenia zaberajú asi polovicu filmu. Ostatné dôkazy sú obmedzené na zostrih novinových výstrižkov, lietajúcich svietiacich bodiek z amatérskych záberov, obrázky povrchu mesiaca s potencionálnymi základňami mimozemských civilizácií, a niekoľko zvukových záznamov z komunikácie posádok amerických raketoplánov s riadiacimi strediskami.... dokument, ktorý nijako nenadchne puntičkárskeho "rejpala", ale môže napriek tomu dobre pobaviť, a možno aj poskytnúť zopár zaujímavých odkazov na ďalšie "bádanie" ()

Nihlathak 

všechny recenze uživatele

Je to přesně jak píše teutates, až na to, že já, nejateističtější z ateistů, do žádného kostela nelezu. I proto dávám o chlup lepší hodnocení, v každém případě se jako obvykle jedná o několik zvláštních až pochybných lidí, kteří mají zaručeně pravdu. Ono spřádat konspirační teorie je jednoduché. Stejně jednoduché je říct: Prostě to tak je a NASA všechny důkazy ztopila, nemůžeme to dokázat, ale už to samotné je důkaz, že máme pravdu! Kdo by nevěřil ve spiknutí mocných, je to přece moderní. Já s nimi sice nesouhlasím, ale to, co z dokumentu fakticky vyplývá, mi přijde velice pravděpodobné. ()

PetrVabruscak 

všechny recenze uživatele

Dokument z kterého si možná odnesete (když zapojíte mozek): 1) UFO jsou zkoušené letouny americké armády 2) Pár pupkáčů ovládající světovou ropu nestojí o náhradu fosilních paliv 3) Všechny nedávné válečné konflikty byly plánovaný (...) UFO bylo použito, aby se na dokument chytil kdejaký blb a proto závěrečná věta jednoho z pšonků "Nejsme tady sami!", byla veliký EPIC FAIL, který nadějně vyvýjející dokument celý zazdil. ()

Germanotta 

všechny recenze uživatele

Tento dokument sa až príliš snaží byť dôveryhodný miesto toho aby predložil skutočné dôkazy. Ale určite je to lepšie prepracované a podložené ako ostatné dokumenty ktoré som v poslednej dobe videla. ()

Ondrus 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších dokumentů o UFO. Všechny důežité informace o UFO a zatajování zpracované do jednoho celku. Tohle bych doporučoval povinně pustit každé domácnosti. ()

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument, který mě skutečně oslovil. Nevím, nakolik se dá věřit záznamům s různými lidmi z US Army, fotografiím měsíce s chladícími věžemi nebo obrázkům s jasnými a nerozmazanými létajícími talíři, ale kdybych zohledňoval tohle, pak už bych nemohl věřit ani dokumentům od National Geografic. Zůstanu tedy u toho, že se mi dokument líbil, protože na UFO věřím. ()

j0nathan 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších dokumentů o UFO, který jsem kdy viděl. Jelikož věřím tomu, že tu někde jsou, tak mi tenhle dokument přinesl další důkazy. Snad videa a fotografie, které zde byly použity jsou pravdivé. Bohužel se to těžko ověřuje a v dnešním počítačovém věku je možné upravit úplně vše, ale na druhou stranu, je to přeci dokument, tak proč by to někdo dělal? ()

sarfian 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nepochyboval o existencii UFO a tento dokument ma len ešte viac utvrdil v tom, že je to pravda. Výpovede svedkov a ludí čo prišli do styku s tajnými informáciami a hlavne dôkazmi sú pre mňa naozaj presvedčivé. na plný počet to nieje, lebo sem tam to trošku kazil ten strih, ale inak paráda. VIDENÉ 1x ()

PavelH 

všechny recenze uživatele

Nejsem odpůrce... jen se mi tenhle dokumetn vážně nelíbil. Spousta řečí od spousty lidí, ale žádný dokazování, žádný důkazy. Automaticky se počítalo, že ti lidé mluví pravdu. Ať už ano, nebo ne, nebylo to zajímavý. No a kraluje tomu všemu něco, co je vidět, nebo spíš slyšet, u hodně dokumentů, a to je špatná, špatná, hrůzná muzika... Všem, kteří mají zájem o něco lepšího doporučuji dokument "I know what I saw". ()

krt7236826 

všechny recenze uživatele

každý priaznivec žánru alebo človek veriaci sa bude kochať nielen peknými zábermi ale aj výpovedami rôznych vysokopostavených ľudí, doloženými dôkazmi a mnoho iného... k tomu krásna hudba... 4* ()

Reklama

Reklama