Reklama

Reklama

Pátek třináctého 7

  • Česko Pátek třináctého 7: Nová krev (více)
Trailer

Jason je zpět, ověšený zahradní technikou a je (jako už tradičně) k nezastavení. Tentokrát ale narazil na zdatného protivníka v podobě traumatizované telekinezí nadané dívky...... (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

PKD 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale u mě má tento díl velmi dobré postavení a je to i díky prvku té telekinetické holčiny, která není záměrně vybranou krasavou a proto vypadá v rámci série, docela uvěřitelně. Zdůrazňuji...v rámci série. Úvod a závěr s tatínkem je úlet, ale musíte ho znáti, aby jste pak mohli proniknout do hloubky psýché hl. postavy, checht. Jo. Choval se jak ožralé hovado, přesto po něm matka s dcerou většinu filmu stále štkají, nebo co. Směšné. I když...u ženských zcela v normě. Většinou.;-) Jo, Jason vypadá fakt supr ohnile a tak. Proto je gurmánskou minihostinou, když mu spadne při final fight (abych taky byl v 21.st. cool, haha) maska. Mňamix! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kane Hodder poprvé v akci! Sedmý díl s podtitulem Nová krev je podle mého názoru úplně posledním filmem, který ještě stojí za to. Jason dostal místo Tommyho Jarvise jiného a obstojnějšího soupeře, humor je tentokrát skoro vynechán, Manfrediniho hudba má ještě snahu vytvářet jakési napětí, a stejně jako v šestce se tu Jason prohání po lesích v celé své ožrané kráse a kydlí to tu jednoho po druhém, nejčastěji hned pěkně po dvojicích. Bodycount se tak vyšplhal na slušných 14. Největším prohřeškem byl tak zásah MPAA, díky které musely být všechny mordy úplně sestříhané, a jde to sakra znát! V původní verzi totiž Jason v detailu seká ostřím do ksichtu, drtí hlavy na sračku a při spacákové scéně praští s obětí o strom šestkrát, ne jednou. Pátek třínáctého tak ztratil nutnou dávku brutality, a utrpěl tím jak film, tak fanoušci. ()

Reklama

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně prozatím nejhorší díl série. Jason si nebere servítky a kosí to tam jak na běžícím páse bez špetky napětí. Hlavní hrdinka a její superschopnosti taky ubírají na kvalitě a navíc nemám rád tyto klasické horory, kde zas musí něco bouchnout. Ale alespoň za Jasona a jeho vynalézavost jednu hvězdu posílám. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jedem z kopce. Jason Voorhees nikdy nebude mým oblíbencem. Otázkou je, jestli s čím dál víc plesnivějšího a červama prolezlejšího xichtu se zastaralou maskou a mačetou jde vůbec něco víc vytřískat, když už natočili 9x to stejný, a ani to desáté, omlazané scifi nestálo za nic. Je opravdu smutné, když ho po deseti pokusech musel pumpnout až Freddy, což považuju za lepší biják než všechny samostatné P13. Vrchol série podle mýho přichází se třetím dílem. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Pořád čekám, kdy se tahle série zlomí v nekoukatelný shit a ono to furt šlape... Navíc těžko uvěřit, že spojení Pátek třináctého a telekineze bude fungovat. A ono fuckt jo! Nemůžu si pomoct, ale Jason je každým dalším dílem čím dál větší bad-ass, tady v závěrečném souboji navíc odmaskován, aby se mohl pochlubit svým krásným faceliftem. Hlavní hrdinka sympoška, na kterou se dobře kouká, děj docela (světe div se) zajímavej. Asi se stávám fanouškem Friday the 13th. (A chci kurde vidět původní verzi, na kterou nehrábla ruka cenzorova, to bych se nebál jít s hodnocením do plných a označit sedmičku jako nejlepší díl. Škoda... :-/). ()

Galerie (134)

Zajímavosti (24)

  • Walt Gorney hrál v prvních dvou dílech postavu Šíleného Ralpha. Na začátku tohoto dílu uslyšíme jeho hlas, jak vypráví legendu o Jasonově (Kane Hodder) životě. (LION-MR.T)
  • V roli Jasona se tu poprvé objevil Kane Hodder, jenž se stal prvním hercem, který tuto postavu hrál více než jednou (celkem čtyřikrát). (LION-MR.T)
  • Režisér John Carl Buechler se podílel i na speciálních efektech a Jasonově (Kane Hodder) vzhledu. Krvavé efekty byly nakonec kvůli cenzuře vystřiženy. Ve filmu chybí např. scéna, kdy Jason vyskočí z jezera a zabije rybáře na loďce. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama