Reklama

Reklama

Lymelife je příběh o temné straně předměstského ráje a ztrátě nevinnosti ztrápené a dysfunkční rodiny na počátku osmdesátých let. Film se odehrává kolem citlivého patnáctiletého chlapce Scotta Bartletta (Rory Culkin), jehož rodina se obrátí vzhůru nohama. Komunitu totiž zasáhne Lymská borelioza, která se rychle šíří. Navíc, rodiče Scotta - workoholický otec Mickey (Alec Baldwin) a přehnaně pečující matka Brenda (Jill Hennessyová) jsou na pokraji rozvodu. Bratr Jim se chystá přidat k posádce válečné lodi. Navíc se scott zamiluje do své sousedky Adrianny (Emma Roberts). Oba si rozumějí, protože jejich rodinné zázemí je velmi podobné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát, dostal jsem se k tomuto snímku díky Emmě Roberts, která se stává jednou z mých nejoblíbenějších mladých hereček. Snímek je typickým produktem americké nezávislé filmařiny, přičemž si člověka dokáže získat především důrazem na charaktery a takovým štiplavým podáním představované látky. Film plyne poměrně pomalým tempem života na americkém maloměstě, přičemž je silně zabarven vnímáním hlavního hrdiny a životní fází, kterou právě prochází. Vše velmi působivě a nevtíravě zabaleno do líbivého a příjemného hávu + herecky a režijně zvládnuto. Povedené, prosím víc takových! 8/10! ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Prazvláštní film o touhách a pádech lidí v malém městečku..Třešničkou na dortu je skvělé herecké umění obou Culkinů, Emmy Roberts a Cynthie Nixon. Mělo to také velmi zajímavý konec. Prostě oddechový film o chybách obyčejných lidí, žádná hrdinská nebo zamilovaná etyda, která vnucuje všelijaké city - takže doporučuji pokud někdo nemá náladu na nějáké extra trháky. Velkou chybou mi přišlo, že komedie to až tak moc (skoro vůbec) nebyla.. ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Dva manželské páry, ktoré majú svoje problémy ... riešiteľné a aj neriešiteľné ... no a majú aj celkom správne deti, ktoré sa s tým všetkým musia potýkať. Smutné, melancholické, ale tak trochu nádej dávajúce ... také to bolo. Výborní herci, ale Alec so svojou namieruušitoupostavou, si to u mňa nepolepšil :-) aj on hral výborne. Videné v rámci Tour po Amerike 2016 ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Jedna velká nuda. Uběhlo dvacet minut filmu a musím říct, že to bylo nekonečných 20 minut. Když byl film v půlce tak jsem si říkala, ať už to proboha skončí. Jedna * za Baldwina, bez něj by to nemělo cenu a druhá hvězdička za zvláštní a neobyčejnou atmosféru. Až na pár dobrých scének je to ztracených 95 minut. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Americká nezávislost má u mě tak z 20ti procent úspěch a tady je právě ten úspěch. Potěšil mě ten smutný nádech, ta řada docela šokujících scén a především Rory a Kieran Culkin spolu s Alecem Baldwinem. Výborné postavy, perfektně zahrané v konečně zajímavém příběhu, který dokáže zaujmout. Co víc chtít. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama