Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vanessa má krátce před svatbou a měla by být šťastná. Na jednu stranu je, ale jedno trápení by tu bylo. Její nastávající se totiž rozhodl, že až do svatby nebude žádný sex, a Vanesse už to, mírně řečeno, začíná lézt na mozek. Erotické fantazie ji provází absolutně všude a nejdou nijak zahnat. Nejlepší chvíle na zpověď. Třeba to zabere. Jenže právě v kostele se všechno zamotá. Tam totiž poznává Nicka. Není to ovšem žádný otec Nick, jak si Vanessa myslí, ale tesař Nick, který právě v kostele opravuje oltář. Nick se rozhodne využít situace, být Vanesse duchovní oporou, a při nejbližší příležitosti ji dostat do postele. Věci se však začínají komplikovat. Že by se mezi ty dva vloudila láska? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

4sAd 

všechny recenze uživatele

Jakousi souhrou náhod, kdy se erupce na Slunci zkombinovaly s atmosferickým šumem, jsem doma vyhrabal tenhle kousek. Rachael Leigh Cook na přebalu slibovala když už nic, tak alespoň dobré pokoukání na hlavní postavu :). Úvodní scéna s podkresem, který jako by vypadl z 90. let a který je více chytlavý, než si sami připustíte. Ovšem tahle komedie či snad romatika má jeden lehký problém. První půlka, možná i první dvě třetiny, jsou docela vtipné a bavíte se, ale pak jakoby byl vyměněn scénárista a úroveň šla hodně dolů. ××× Nemohu se ovšem ubránit srovnání s jiným kouskem s podobnou tématikou Made of Honor. Souboj těchto "vyfoukněte nevěstu těsně před svatbou a pokud možno těsně před oltářem" filmů jendoznačně vyzní pro My first Wedding. ××× Just a little love, Give it to me baby, Just a little love, Do it do it baby... Yeah bejby, za 2,5* a víc ani ťuk. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Zábavné to bylo, ovšem je zde mnoho a mnoho trapných a kýčovitých momentů. Film je od začátku čitelný až do konce, nic zde nepřekvapí. Konec byl udělán velice divně až odfláknutě. Celkově se z toho dalo vytřískat mnohem víc, pokud by se ovšem někdo snažil. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama