Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tento mimořádný taneční film v divokém rytmu pouličního tance se skvělým soundtrackem vypráví příběh talentované mladé ženy (Rutina Wesley), která vzdoruje pravidlům na cestě k uskutečnění svých snů. Ale síla okolností jí donutí vrátit se na místo, odkud tak složitě utíkala. Uvědomí si, že jedinou možností jak se z tohoto prostředí nadobro osvobodit je vyhrát velmi náročnou soutěž Step Monster Contest. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

Blackburn8 

všechny recenze uživatele

Celkem podprůměrný děj, byl jsem docela zklamán, ale víc jsem ani nečekal…Co se hereckých výkonů týče, tak to docela ušlo jediné co tenhle film zachraňuje je choreografie tance, ta je opravdu dobra to se mi líbilo.Tento snímek se bude spíš líbit lidem co se o tancování zajímají a dělají ho.Mě to vůbec nic neřiká takže to taky tak hodnotím.60% ()

smazilek 

všechny recenze uživatele

Dcera jásala - další taneční film, kterej bude určitě bezva - nebyl, bohužel. Pubertální dcera se ani nedodívala, ale já jsem to zvládla až do konce. Co kdyby třeba ještě překvapil? :-o))))) Ale bohužel je to fakt paskvil, stokrát omleté téma, černí neherci.... jedině hudba byla docela v poho. Žádnej výbuch. ()

Reklama

cachanell 

všechny recenze uživatele

Film příšerný, herci umělí. Vše takové nijaké. Já se ale na taneční filmy koukám kvůli tanci (samozřejmě, že mohu jít někde do divadla na balet se koukat na tanec, ale existují i skvělé taneční filmy). Tento je spíše pubertální - uměle vyvolaná zápletka. Ale tancovat umí, a to se cení. Proto dávám dvě hvězdičky - kvůli tanci .... ()

Pavelos 

všechny recenze uživatele

Další naprosto zbytečný film na klasické US téma "uhopsám Tě na ulici k smrti" :-)) Je to trochu ironická hláška, protože dobré filmy kde je hudba a tanec mě dokážou příjemně pobavit.. Ale tady se to bohužel vůbec nepovedlo.. Ono celkem vše co v tom filmu bylo se nějak nepovedlo.. Herecké výkony, taneční choreografie, hudební podkres a samozřejmě příběh byl z toho všeho špatného vůbec nejhorší.. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Existují mnohem lepší taneční filmy - tohle se řadí spíš mezi ty slabší/průměrnější. Dějem rozhodně nijak neohromí, herecky taky moc ne, ale jako pocta tanci to podle mě funguje docela obstojně. A obdivuju herce, kteří se do tohoto filmu pustili i přesto, že street dance nikdy nedělali (včetně hlavní herečky). Myslím, že je náročné si bez předchozí zkušenosti tyhle taneční pohyby osvojit natolik, aby herec pak ve filmu působil jako někdo, kdo se tanci věnuje odjakživa. Sledovala jsem k tomuto filmu krátký dokument o tvorbě choreografie a cvičení tanečních čísel a moc se mi líbilo, jak to jedna tanečnice komentovala se slovy, že je hezké, jak se při tvorbě tohoto filmu herci učili od tanečníků a tanečníci naopak pobírali herecké zkušenosti od herců a nakonec to krásně splynulo dohromady. Film jako takový sice až tak neohromí, ale oceňuji to množství práce, které se za tím muselo skrývat. ~(2,8)~ ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama