Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá Jamie (Kay Panabakerová) se vyrovnává se šikanou ve škole po svém - píše si deník, v němž dává skutečným osobám fiktivní jména a samu sebe představuje jako oblíbenou a chladnokrevnou dívku, která se ničeho nebojí. Deník se náhodou dostane do rukou vydavateli a stane ze z něj literární hit. Jamie je najednou slavná a její alter ego ji provází na každém kroku. Jenže příjemné je to jen zpočátku a Jamie záhy zjišťuje, že ztrácí kontakt s okolním světem a se skutečnými kamarády, a že se stále častěji hádá i se svým bratrem. Fikce ji uvrhla někam, kam se nikdy dostat nechtěla a teď záleží jen na ní, zda se dokáže vrátit do obyčejného života. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

DeathTheKid odpad!

všechny recenze uživatele

Facinuje mě ideologie Dysney Channelu. Nejvíc mě pobavila naivita, že se nějaká blboust o pfff pfff čáry máry může líbit klukům :D Fakt, kdyby našli skutečně nějakého herce a ne tyhle zdechliny z díly Dysney Channelu. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o teenagerovskou rádoby důležitější komedii, celkem dobré. ( musíme to brát trošku s ústupem ). Příběh jak se z chytré, docela hezké holčiny, bez většího stylu, která největší zalíbení věnuje svému osobnímu deníku, do kterého si vykresluje fiktivní příběhy jak její hrdinka IS ( Isabella ), která má být jejím vzorem, bojuje proti všem nástrahám na škole, proti roztleskávačkám atd. Při odevzdávání slohové práce o jinak řešených přestávkách nechtěně pošle právě onen zmiňovaný deník. Její práce má obrovský úspěch, vyhraje cenu nejúspěšnější práci roku a vede to až k mnoha rozhovorům, večírků pro VIP a vydání knihy. Úspěch rychle skončí až se v jednom z rozhovorů uřekne a řekne pravdu o svých postavách, které jsou inspirací jejích spolužáků na škole, ve kterých je v deníku popisuje většinou negativně a urážlivě. A rázem se stává přehlíženou. Jinak mi to připomělo trošinku Ďábla nosí Pradu, i když tenhle film je úplně jiná liga a s tímto ohledem to hodnotím trošku jinak. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Najhorší Disney film !!! Postavy nemajú žiadnu osobnosť. A možno som na takýto film už príliš starý. 1/10 ()

david141474 

všechny recenze uživatele

No musím říct, že to nebylo nic extra teda. Jediným důvodem proč jsem se na to podíval byla Daniele Panabaker a ta zde jako jediná nehrála vůbec špatně. Takovouhle slátaninu jsem dlouho neviděl. Takovej film plnej klišé není nic pro mě. Možná kdybych měl 12 tak by mě to svým způsobem bavilo, ale teď teda vůbec. Děj je nemastnej, neslanej, prostě nezajímavej. Prostě se z deníku stane bestseller a ta borka se stane slavnou, no a poničí si přátelství a pak se zase usmíří. To je prostě tak klišovitej film, že to až není možný. U finální scény při plese jsem pomalu umíral cringem. A ta finální pusa byla prostě nezasloužená, absolutně se tam nehodila. 5/10 Díky Bohu za tu Daniele Panabaker, jinak film nestojí skoro za nic. ()

Margay 

všechny recenze uživatele

No, bylo to fakt příšerně sladký... ale od Disney se to očekává. Jako třináctce by se mi to muselo líbit, herci hrají opravdu dobře, technická stránka filmu je taky zlvádnutá, i nějaké to poučení tam je. Snad jedině ten scénář by se dal vytknout, ale znovu - je to pro děti a je to od Disney (takže přidávám jednu hvězdu kvůli zdejšímu hodnocení :) ) ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama