Reklama

Reklama

Bleach: Memories in the Rain

Recenze (7)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Tohle je jen pro zavilé fanoušky Bleache. Nejde o nic jiného než o rozšířenou epizodu 9. Aspoň myslím, že je to devítka. Opravdu novou a podstatnou informaci se ovšem nedozvíte a tak tuhle bonusovku chápu trochu jako podvod na divácích. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Nejde o nic jiného než o epizodu, v níž si to Ichigo rozdá s Grand Fisherem...ovšem narozdíl od anime je tahle epizoda udělána podle mangy, takže se tu člověk nedočká těch navymýšlených věcí jako v seriálu...navíc lepší kresba a animace. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Epizóda zo seriálu rozšírená o pár detailov podľa mangy. Divák sa veľa nedozvie a je to úplne zbytočné. Zlé to ale rozhodne nie je. ()

Johannka 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu význam tohohle + dílu, ale co. Je to Bleach? je. :D Ale ten původní který přímo patří do seriálu je rozhodně lepší než tahle divná bonusovka. :/ ()

ioope 

všechny recenze uživatele

Postavy: Naštvaná Rukia, zbrklý Ichigo, pohodový Isshin, starostlivá Yuzu, pesimistická Karin, milující Masaki, zamilovaná Orihime, násilná Tatsuki, nevýrazná Michiru, podlý Grand Fischer a dokonce i spravedlivý Ukitake~ Příběh: Nostalgický díl, ke kterému jen tak nečuchnete, obzvlášt, když už jste si zažily ty novější... Hudba: Zazněla klasická prvopočátková OSTčka~ Kresba/Animace: Snad jen ten Ichigův ksicht je sešlápnutý... Celkem: Popravdě, teď mám hlavě trochu bordel, když jsem si přečetl mangu, tam se totiž scéna probírala do větších detailů, ale i tak musím uznat, že tenhle kousek pravdy tenkrát diváky uspokojil~ ()

Reklama

Reklama