Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od okamžiku, kdy se mladá profesorka Rebecca poprvé setkala s problematickým studentem Benjaminem, změnil se její život v noční můru. Kamkoli se rozhodla utéct, jakkoli se skrývala, všude se Benjamin dříve či později znovu objevil. Zvolna tak připravoval Rebeccu o možnost setrvat na jednom místě, a tím i o nezávislost, práci a pochopitelně o zdravý rozum. A pak jednoho dne zmizel a dva roky se neukázal. Rebecca se konečně znovu nadechla, zdálo se, že její život se vrací do normálních kolejí. Ale právě v okamžiku, kdy se chystala přijmout nabídku k sňatku od okouzlujícího zámožného Philipa, dostala telegram. A to ještě netušila, že soukromý detektiv, jehož si najala, aby ji s konečnou platností zbavil pronásledovatele, najde místo vyšinutého Benjamina jen jeho mrtvé tělo. Uvěří někdo tomu, že nevraždila sama Rebecca? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

5150 

všechny recenze uživatele

Jonathan Banks (gorila Zack z POLICAJT V BEVERLY HILLS nebo Iceman z CHLADNÁ OCEL) byl jediným důvodem, proč jsem s tímhle ztrácel čas. Jeho role tady však není zdaleka tak zajímavá a jinak mě překvapilo, jak za těch deset let zestárnul (můžete na něj mrknout v galerii). ()

laserr 

všechny recenze uživatele

Konec šel až moc do patosu a některé části ve filmu mi přišly jako "useklé". Na druhou stranu krásně zvýrazněné šílenství a celkově realistický příběh(jenom je trochu divné, že Benjamin Nash, přestože je dost šílený a děcky naivní(jedním slovem zamilovaný), dokázal vymyslet tak dobrý plán na předstírání vlastní smrti). Sem na vážkách mezi 2* a 3*, ale jelikož mě to udrželo u televize, přestože sem byl utahanej jako kotě, dávám 3*. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama