Reklama

Reklama

Recenze (3)

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Výtečný dokument ke druhým Clerks, který mapuje naprosto všechno, co si jenom fanoušek může přát: od pre-produkce až po premiéru a přijetí filmu. Rozhodně nečekejte přebytek záběrů z natáčení, tohle nejsou videodeníky z internetu, zato se zde dočkáme spousta rozhovorů a vyjádření, v nichž si snad každého Smith získá svou bezprostředností a upřímností a zajímavé informace se na diváka jenom valí (věděli jste, že na roli Becky byla zvažována i Rachel Weiszová či Bryce Dallas Howardová, která prý miluje Clerks a Chasing Amy, a že Harvey Weinstein považuje Clerks II za nejlepší Smithův film?). Pokud se zde objeví záběry z natáčení či ze zákulisi totožné z "Train Wrecks", videblogů na stránkách filmu, a dokument začne mít nepatřičně propagační nádech (návštěva Tarantina a Rodrigueze, Cannes), přebije to až existenciální rozjímání o tom, co dál v životě a jakým směrem se vydat ve své kariéře. Back to the Well: Clerks II je bonus dostupný na druhém disku dvoudiskového vydání Clerks II, s anglickými titulky a o délce 90 minut (nikoliv 120, jak je zde chybně uvedeno). ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Dokument který sice má devadesát minut obsahuje ještě třicet minut sestřihů z udílení cen, některých nepovedených záběrů a asi stovky fotografií z Kevinova albumu jako režiséra. Na bonusu k DVD je však rozdělen. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Parádnych a obsahovo štedrých 90 minút zo zákulisia, plných dôkazov, že bol Smith kedysi fakt vtipný, že bol kedysi talentovaný a že je toto jeho spisovateľský aj režijný vrchol natočený s veľkým citom a nesmrteľná neprekonateľná generačná kultovka, ktorá si ten až dojemný standing ovation v Cannes zaslužila. ()

Reklama

Reklama