Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Jason Hunt (Billy Zane) se vydává na dovelenou spolu se svou přítelkyní Monnicou (Shauna MacDonald), dcerou Amy a jejím přítelem Blakem. Náhodou se zastaví v malém městečku, aby se podívali na místní festival. To, co začalo jako nepohodlná cesta, se rázem obrátí v peklo. Jejich hádky se rázem změní v malichernosti, poté co místní lidé snědí hamburgry ze zkaženého masa a začnou se proměnovat v zombie. Naučí se je Dr. Hunt zabíjet? (Expendable)

(více)

Recenze (9)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal tak slibně! Dobré vtipy, pěkní zombíci, ale pak se to zvrhlo v obyčejnou průměrnou zombie komedii. Billy Zane a jeho klidný, flegmatický přístup neměl chybu. 60% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parádní zombie komedie. Film o tom jak je maso ze šílenejch krav svinstvo. Taková rozpadlá rodina jde takhle do jednoho zapadákova a tam si každej den někdo objedná hamburgera no a to maso v tom hamburgeru je nakažený od krav. A tak si burani dávají do nosu než se změní v takové zombie(nejsou to vyloženě zombie) a začnou ohrožovat živý, ten příběh není nijak kvalitní a scénář má plno děr. Ale člověk se u toho dost baví. Zane kterej tu hraje je fakt nehoráznej, ty jeho pohledy v tomhle filmu stojej zato. Dál musím pochválit hudbu hlavně uvodní písničku od Half Past Four. Je pravda že ke konci film strašně ztrácí tempo ale naneštěstí to není ani nijak dlouhý film takže když začne pomalu nuda tak je konec. Zábavný béčko. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Začátek mírně utahaný, ale s pěknou kamerou, útok nakažených obětí tuctový bez většího nápadu. Za všechno můžou krávy! Kupodivu ale ty se nepromění ve žravé zrůdy, jako se to to stalo třeba ovcím (Černé ovce, 2006), nebezpečné je jen jejich maso. I když být sežrán několika hovězími flákotami není rovněž nic příjemného. Oddechová zombie komedie s pár vtipnými hláškami a situačními gagy (otec rozmlouvá s dcerou, zatímco během chůze likvidují párek dotěrných nemrtvých; doktor domlouvá s mrtvou přítelkyní detaily jejího pohřbu aj.) je na jedno podívání dostačující. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář - Kevin Hennelly, John Kalangis a Christopher Warre Smets. Boží začátek, pak to šlo trochu z kopce, ale ty čtyři **** si to zaslouží. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama