Reklama

Reklama

Le Bagman - Profession : Meurtrier

(amatérský film)
  • angličtina The Bagman - Profession: Murderer

Obsahy(1)

On nehovorí, on koná... To je Bagman: Obávaný a brutálny vrah s papierovým sáčkom na hlave a nožom v dlani. Najlepšia ochrana pred ním, je vyhnúť sa mu širokým oblúkom. Neuvedomila si to však skupina treťotriednych gangsterov, ktorá sa rozhodla s Bagmana odstrániť raz a navždy... Ešte nevedie akú chybu urobili... Priplietli sa mu do cesty a budú to ľutovať... Krvavé peklo môže začať! (Avathar)

(více)

Recenze (67)

Jordan

všechny recenze uživatele

monolog: pozrel som si ten odkaz, ale tu na csfd pise, ze to ma 19 min. kdezto na youtube som nadabil len na 10 min. ale tych 10 minut bolo na to, ze som sledoval stopercentne amatersky a nezavislo nadsenecky film naozaj masaker - sledovat by to nemali ludia citlivi, mladistvi, tehotne zeny a ti, co omdlievaju ked vidia kvapku krvi - obcas to bolo mozno az privelmi drasticke, no obcas celkom vtipne a na amaterske pomery rozhodne skvelo zvladnute, hrava krvava parodia. "Who the fuck are you?!" chlapci musia akurat trochu dozriet, aby pochopili, ze nejde len o prvoplanove sokovanie, nie je silena brutalita defile nechutnosti bez zmyslu to, co robi film dobrym - nech si beru priklad zo Staplerfahrera Klausa ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Umělost jednotlivých efektů a samotného gore je patrná na první pohled, ale to vše diváci rádi tvůrcům odpustí. Celý snímek je totiž tak šokující a úžasný, že kvalita jde stranou. Divák se chce především bavit a užít si dvacet minut života dosyta a to se tvůrcům skutečně povedlo. Pro někoho to bude sice asi kravina, ale pro většinu nezapomenutelný zážitek. Navíc vrah není stereotypní a rád vymýšlí nové způsoby zabíjení. Jediná scénka, která se mi líbila jen trošku byla ta s dynamitem. Jinak si ovšem nemůžu moc stěžovat. Navíc v celém snímku zní hodně kvalitní hudební doprovod, který sem skvěle zapadl a byl takovou třešničkou na dortu. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Naprosto bombastickej pravděpodobně amatérskej kraťas. Nejlepší parodie na akční vyvražďovačky. U těchhle kluků by se měly velký studia učit, jak točit nejen parodie, ale i akčňáky. Na jejich možnosti to je prostě neskonale skvělý dílo. A i na možnosti velkejch studií. Kam se hrabou všechny nový akční mlátičky. Vedle tohoto skvostu je i ten Crank břečka. A i když je to krátký a vlastně ani moc děj to nemá, režijně i herecky to zatraceně dobře zvládli, vypíchli přesně ty blbosti, co do nás americký velkofilmový vraždírny pořád hustí a dokázali je ukázat s nadhledem. Jeden z nejlepších filmů, jakej jsem za poslední rok viděl. A stoprocentně nejlepší amatérskej film, jakej jsem kdy viděl. A vidět můžete i vy :) a baffte se třeba o tom, kdo má lepší kost, čí šéf je větší pes, kdo je héski studenej čumák nebo která kolegyně je pěkná čubka. ()

petero 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=LzEPidNTRWw Neskutočne zábavný amatérsky splatter a lá Peter Jackson´s BRAIN DAED resp. BAD TASTE. Vysokohemoglobínová kadencia nápadov, ma ústa ešte teraz bolia od toho čo som sa narehotal. Akože v polovici som to stopol sekol tomu 5* a zavolal bráchu nech to ide pozrieť. Dať tvorcom minimálny balík bubákov a celovečernú stopáž a máme tu hororový CRANK. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

White niggaz vs. Baghead - slušné využitie plastovo / gumenej 20 minútovky pred projekciou niečoho serióznejšieho. Fandovský úlet a tie mám rada . Mimochodom ( žiadne btw ) svojho času chodil s takou " face facade " nakupovať do hypermarketov aj Nick Nolte ! Samozrejme neozbrojený a hlavne s iným úmyslom.. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama