Reklama

Reklama

Žiješ jednou, zemřeš dvakrát

(TV film)
  • Kanada Mourir deux fois (více)

Obsahy(1)

Nicole Lawker neočakávane stráca svojho manžela pri výbuchu lode. Vyšetrovanie FBI však preukáže, že to nebola náhoda. Nicole však unesú neznámi muži, aby jej povedali svoju podmienku. Alebo do týždňa nájde peniaze alebo svojho manžela. Po tomto incidente je už Nicole nútená pripustiť, že jej manžel bol niekto iný, ako si ešte pred nedávnom myslela... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Kanadské drama, které plyne příliš pomalu a klidně odtušíte, co se bude dít dál. Typický film, které nám Hallmark nabízí. Škoda, že Hallmark dává tolik reklam, celý film byl příliš narušován. Spořádáný manžílek záhadně zmizí při rybaření. Pašoval platinu a překupnící chtějí své peníze. Jeho zoufalá žena se snaží všemu přijít na kloub. Zjistí pár překvapujících a nepříjemných věcí. Uvědomí si, že její milující manžel byl někdo jiný, než za koho ho považovala. Žil dvojím životem. ()

SKreyn 

všechny recenze uživatele

Zvláštne pocity mám z tohoto filmu. Dalo sa to pozerať, zaujímavý scenár ale zdalo sa mi to byť trošku odfláknuté, proste nevyužili veľký potenciál. Zase sa mi potvrdzuje, že možnosti hodnotenia majú príliš malý rozsah stupnice a moje hodnotenie presne nezodpovedá môjmu pocitu z filmu. Chcelo by to minimálne 10 bodovú stupnicu. :/ ()

Reklama

VLAN odpad!

všechny recenze uživatele

Ať s ena mě nikdo nezlobí, ale takových filmů jsou tucty. Příběh příšerný, kvalita zpracová taktéž. Film má několik zásahních chyb...Kellie Martin uslyší rámus když se sprchuje, za okamžitě vyběhne pomoct své kamarádce. Zní to klasicky, ale normální není to, že on okamžitě vyběhne z té koupelny oblečená a upravená, za tu dobu by byla ráda, kdyby na sebe navlékla alespoň župan. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama