Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká rodinná komedie v režii Paula A. Kaufmana vypráví o tom, co se stane, když nevěsta uteče od oltáře a přesto vyrazí na svatební cestu - s vlastní matkou. Jenže ta má jiné plány než utěšovat zhrzenou dceru. Hodlá totiž zachránit svůj časopis a udělat velký rozhovor s majitelem letoviska, kam jedou. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Stejně jako skororemake Líbánky s mámou by si zasloužily horší hodnocení, ale zachraňovaly to herečky v rolích matek. Longová byla ještě o kousek lepší (a moc rád jsem ji po takové době viděl). Škoda, že její kousavou matinku (zhrozený pohled na hotelový džíp: "Tohle není Řím, mami." "Irák snad taky ne.") nutili už tehdy do sentimentální katarze. V téhle poloze byla zase působivější Španělka Machiová, i když se americká herečka v roli dcery snažila až na půdu. Právě fakt, že to původně byly dcera s matkou, byl stravitelnější než syn s matkou ve španělské verzi. V obou verzích pak všechny ostatní role matné (vč. Američana Scalii), ve španělské možná o poznání výraznější, ale zase spíš bizarní (hlavně recepční). A ani tehdy/teď to nebyla komedie, najmě pak rodinná, spíš dramedie. Jakkoli povrchní, papírová a televizní. // 40% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bože ten Scalia. Jak jsem ho měl rád a ted klesá totálně do bodu kde ho už poměly zakázat, totálně unylá přiblblá televizní komedie, na kterou se nedá moc koukat, příběh je tak trapnej že člověk musí prostě totálně čumět. Kravina, nic víc. ()

Reklama

romanz123 

všechny recenze uživatele

DVD mě hned na začátku trochu naštvalo tím, že mi nešly pustit titulky a musel jsem volit mezi původním zněním bez titulků a dabingem, a v průběhu sledování filmu jsem několikrát zauvažoval nad tím, že to vypnu a ohodnotím jako odpad. Nakonec jsem se ale dodíval a dávám jednu hvězdičku, přinejmenším proto, že jsem v poslední době určitě viděl i o hodně horší filmy. Lze doporučit možná tak v případě, že potřebujete trochu romantiky a nezáleží vám na úrovni zpracování. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut začíná jako slabší komedie a připravuje se na zajímavou zápletku. Co se ale se zápletkou stane, to jsem fakt netušil. Maminka se svou zhrzenou dcerou, které dostala od oltáře košem, odjedou na ostrov do Karibiku, což měla být líbánková cesta novomanželů. Hned ten večer skončí snoubenka v náruči jiného a maminka nechce zůstat pozadu. Sejde se přímo s majitelem části ostrova (bývalým kosmonautem) a chce s ním potajmu natočit rozhovor, se kterým kosmo-podnikatel nesouhlasí. Po velké omluvě si padnou kolem krku. Do toho přijede rozmyšlený snoubenec. No a ještě tam na ostrově najde holka svého otce. Mohl by z toho být dobrý seriál. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá televizní podívaná. Není ani příliš vtipná, ani příliš romantická, což by třeba nevadilo, kdyby scénář rozehrál zajímavý příběh, což neudělal. Nuda bez štávy a zajímavých hereckýcvh výkonů, navíc plná podivných a nelogických vztahových zvratů. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama