Reklama

Reklama

Earth

(TV film)
Trailer 2

Obsahy(1)

V Arktidě se probouzí lední medvědi za svitu prvního jarního slunce. Podaří se jim nalézt jídlo předtím než led roztaje? O tisíce kilometrů daleko sdílí sloni vzácnou vodu se lvy, kdo vyjde ze souboje jako poražený? Ke konci příběhu sledujeme velrybí matku s mláďetem při jejich plavbě k ledům Antarktidy. Na konec se opět střetáváme s medvědy a dnešním ekologickým problémem číslo jedna. (gruvacek)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (679)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Se mnou už je to opravdu špatný, když dokáži brečet i u dokumentu. Ale copak se to dá zadržet, když vidíte tak překrásné scény naší planety s krutými osudy našich živočichů a to celé doplněné úžasnou hudbou?? Když si k tomu ještě uvědomím, že právě my máme velikou zásluhu na změnách klimatických podmínek, které stěžují už takhle těžký život všech těch nádherných zvířat, chce se mi brečet ještě víc. Earth je jedním slovem SVĚTOVÝ!! Pro mě film číslo 1 v letošní zimě :-) ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Úžasně natočený dokument...Veliká škoda, že i režisér věří, že je to všechno náhodou...Tomu snad musí věřit opravdu jenom blázen a nebo člověk nevzdělaný!!!...Taková nádhera, všechny ty stvoření, a více jak polovina světa věří, že je to výsledek evoluce...Fíha...To už jsme tak zdegenerovaní?..."Jeho věčnou moc a božství, které jsou neviditelné, lze totiž od stvoření světa vidět, když lidé přemýšlejí o jeho díle, takže nemají výmluvu" (Bible)...Ať už dokumentu vytýkám právě podlehnutí nedokázaných důkazů, po stránce filmové hezky zpracované... ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Tahle vizuální pecka, přece není jen o krásných obrázcích. Je také o tom, co se s planetou děje. A musím říct, že na to jde vkusně. Podle mého nezáleží na tom, jestli je za globální oteplování vinno lidstvo, nebo ne. Tak jako tak se k naší planetě chováme jako prasata, a to není v pořádku. Čím víc dětí tenhle film uvidí, tím více jich o tom třeba může přemýšlet. Alespoň nějaký pokus. Pro mě byl film zážitkem, nejen kvůli vší té nádheře, ale také kvůli pro někoho možná až krutým scénám, kdy predátoři loví svou kořist. Všechny záběry jsou vizuálně vypiplány k naporsté dokonalosti. Brodící se opice, zpomalené záběry lovícího geparda, či žraloka... Požitek, jakých se jen tak nenabažím. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Plno lidí si stěžuje na to, že ačkoliv je tento dokument precizně odvedenou prací, nemá v top 20 co dělat. Můj názor na věc je takový, že mi je naprosto jedno, co v top 20 je. Hodnotím to co se mi líbí a v případě tohoto dokumentu je to za pět prstů na ruce. Krajina, o které se nám nesní, životy zvířat, o kterých ani nevíme a sluneční záře jak jí neznáme. To a tisíc a jeden faktů obsahuje tento dokument o té nejúžasnější planetě, jakou kdy člověk mohl potkat. Jenže za pár let si jí zničíme, a zbyde nám jenom černá díra, nebo jedno velké nic. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Filmařský majstrštyk, bezesporu. Zachytit na kameru takovéto okamžiky zvířecích osudů chce nejen kumšt, ale i odvahu, nulový pud sebezáchovy a štěstí jako z loterie. Nicméně, abych toto mohl považovat za film, potřeboval bych k tomu větší provázanost jednotlivých pasáží a o kapánek více informací, které by mě mohly oslovit i jinak, než jen vizuálně. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Ze všech filmů studia Disneynature získal Earth ve své době nejlepší hodnocení od kritiků. (Geriel)
  • Vybrané záběry byly pořízeny v průběhu pěti let. Společný rozpočet filmu a seriálu byl cca 47 milionů dolarů. (HellFire)

Reklama

Reklama