Reklama

Reklama

Okruh přátel

(TV film)
  • Česko Záhadné vraždy (více)

Obsahy(1)

Po smrti svojho milovaného manžela Maggie nemá inú možnosť, ako pozbierať posledné zvyšky odhodlania a vrátiť sa do svojho rodného mesta. Tam sa však pre Maggie začína ďalšia mysteriózna cesta poznania. Po pár stretnutiach so starými priateľmi sa jej spomienky čoraz častejšie menia na podozrenia. Maggie si totiž začína uvedomovať, že smrť jej manžela môže mať nejaký súvis so záhadnými vraždami niekoľkých jej bývalých spolužiakov. Situácia sa stáva čoraz viac neprehľadnejšia... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Děsně pomalé, několik zbytečných scén, postavy nijak výrazné a od sebe se nelišící. Prostě ničím zajímavý film. Navíc je zde spousta zbytečných „duchaplných“ dialogů. U těchto jsem pěnil a přeskakoval, takže je možné, že jsem někde něco přehlídnul. Ale nevadí, tento film byl total kravský. 2013091510832/11040 ()

sitmin 

všechny recenze uživatele

Člověk nazývající tuhle amatérskou slátaninu v duchu "krimi pro holky" thrillerem by měl značně přehodnotit svoji videotéku, jelikož evidentně nikdy neviděl dobrý film. Příšerné herecké výkony, scénář bez špetky originality, akční záběry jako z německé kriminálky a zápletka vyšperkovaná k nízkému podprůměru. Díky nechci! ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Takovýhle thrillery můžu :-) Sice jsem jich už dost podobných viděla, s malýma obměnama, ale líbilo se mi to :-) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Montréalu (Québec, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama