Reklama

Reklama

VOD (1)

Cyklistický pretekár Ryder (Dolph Lundgren) sa nemôže zmieriť so smrťou svojho najlepšieho priateľa. Jedného dňa však Ryder zistí, že jeho priateľ nezomrel, ale že bol zavraždený miestnym podnikateľom Renom (Matthew Tompkins), ktorému stál v ceste. Ten chcel postaviť kasino na území indiánskej rezervácie. Na svojej misii spravodlivosti sa Ryder postaví proti Renovi a jeho mužom. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dolpha mam rad ale tohle mi moc nesedlo pulku filmu se nic moc nedeje semtam bitka prumerne natocena jinak Lundgren predcita z bible filozofuje a az na konci to trochu rozjede ale zadnou velkou krvavou pomstu z vyjimkou jednoho pekne rozstriknutyho mozku neuvidite a kdyby pro vas byla trochu zahadou postava kterou Dolph hraje tak ti kteri to nevideli a nechteji znat pointu at dal nectou prichazi SPOILER Lundgren je mrtvej ano presne tak je to duch co se msti ze zahrobi a pochopite to na konci kdyz pred zaverecnymy titulky na motorce mizi za horizontem a uz se nevynori ovsem budete li se divat pozorne tak z ruznych narazek a odkazu vam to dojde uz tak zhruba v pulce filmu jako mne takze o nejaky pointe se moc mluvit neda sorry Dolphino ale tenhle kousek si uplne nezkorigoval no nevadi nikdo neni dokonalej ()

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Tajemný přízrak Dolph. Jezdí na motorce, čte bibli, pije syrovou teqilu a je zatraceně drsnej. V malým měste si podá pár vidláků. Celou dobu se jen žvaní a sem tam někdo dostane na budku. Takže jsem si řikal, že dám dvě. Jenže pak se objevila banda motorkářů, který film posunuli o úroveň vejš. Vtipná historka o jméně, mimochodem. No a záveréčné rozsévání spravedlnosti taky potěšilo. Pěkný tři hvězdy. ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Rutijné, ale záživné rozpovedanie dobrého príbehu, ktorého finish je presne taký aký má byť. Ako vždy veľmi dobrý Lundgren a aj zaujímavý záporák, ale zvyšok ma moc nezaujal. Ale po celý čas som sa veľmi slušne bavil, Krvavá Pomsta je dobrý film, z ktorého mi výraznejšie dojem kazí béčkovosť filmu, ktorú síce nieje veľmi cítiť, ale pri vizuály je to vidieť dosť. Nevýraznosť farieb by sa dalo odpustiť pri normálnych scénach, ani pri akčných to neprekáža ale zase ma ani moc neteší, ale pri nočných scénach je to odpudivé. Aj ked´ Krvavá Pomsta nieje taká krvavá, je dostatočne dobrá a hodná troch hviezd a šiestich bodov. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Variace na Walking Tall v podání Lundgrena, to vše na motivy seagalovek. Nebejt ne moc příjemného natáčecího materiálu (snad filtru, jak píšou ostatní, já se v tom moc nevyznám), klišoidního pánbíčkaření a neobjasněných spojitostí příběhu (vlastně se o Dolphovi a jeho mrtvém kámošovi nic nedozvíme, stejně tak nic o spojitosti mezi Dolphem a gangem motorkářů), dal bych průměr. Každopádně, co je to za stupidnídní kecy v textu distributora? Takže někde střídmě pod průměrem. 4/10 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Takže něco jako takový nádech Westernu. Máme tu filtr v obraze, který se mi docela líbí. Drsnej Lundgren jak má být. Souboje a přestřelky mohly být lepší. Přijdou mi nedotažené do konce. I děj byl místy nezáživný. Druhá polovina filmu byla lepší, příjezd motorkářského gangu atd ... Závěrečná vyvraždovačka byla celkem bez napětí. I tak se film dal v klidu dodívat. Takže celkem dobrý průměr. Hodnotím 60% = *** ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Kromě ztvárnění hlavní role Dolph Lungren film režíroval a je také autorem scénáře. (Terva)
  • Film sa premietal aj na filmovom festivale AFI v Dallase v roku 2008. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama