Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zírám. Nečekal jsem nic extra, ale dostal jsem solidní dobrodružný thriller(ek) s několika povedenými akčními scénami, svižnou atmosférou, hezky barevnou kamerou, Desplatovou našlapanou hudbou, sympatickým hlavním hrdinou a navíc s Karlem Rodenem. Za pozornost stojí příběh, který sice není nijak komplikovaný ani překvapivý, ale je zručně podaný a i přes velké množství flashbacků velmi přehledně vyprávěný. Zabodoval také tím, že v něm nejde o záchranu světa nebo něco podobně heroistického, ale o "obyčejné" prachy. Čtyři čisté. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Miliardář Nerio Winch umírá a jeho legitimní dědic Largo se musí k ke svému majetku doslova prorvat, neb se zdá, že celý svět se proti němu spiknul, takže ho neustále někdo honí, střílí po něm, ohrožuje ho nožem a nesmyslnými obviněními. Téměř celý film je tak jedna dlouhá honička ve které se mluví více jazyky, než průměrný člověk může znát. V malé roli Karel Roden. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Slušný důkaz, že i v Evropě umí filmaři točit solidní řemeslo. škoda jen, že Largo místy trpí na občasnou naivitu a silnou, až místy chaotickou překombinovanost. Jinak se totiž jedná o nadprůměrný thriller s příjemnou atmosférou který jen dokazuje, že silné filmy stavící na akci nejsou dávno již jen výsadou ostrovní a zaoceánské tvorby. Příště by to chtělo jen trochu větší důraz. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Dostal jsi darem život. Tak s ním něco dělej..... Ekonomická bitva o společnost ,,WINCH“ sebou nese jako vedlejší efekt boj o život. Vše doplňují flashbacky ze života Larga a akce (občas) přitažená ,,za uši“. Film má uvěřitelný příběh, je tu dost akce a také jistý nádech dobrodružství. Přestože film jako celek někdy zaskřípe, je to solidní zábava. A tak i když dám 3*, vězte, ŽE JSOU TO LEPŠÍ 3*! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nevím, proč malé děti nosí nůž. 2.) Chci vidět K.Rodena, jak kupuje W Group. 3.) Mám slabost pro francouzskou akci. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Intrikánské boje o moc uvnitř nadnárodní korporace, potažmo snahy jednoho zazobance uzurpovat majetek toho druhého, jsou už poměrně ohrané. A popravdě tenhle francouzský příspěvek na dané téma v podstatě nic nového nepřináší. Z akčního hlediska je to dost slabota, kromě jedné naháněčky na motorce a závěrečné solidní bitky na střeše, je to celkem nuda. Stejně tak samotné gró příběhu je přitažené za vlasy a jeho věrohodnost navíc definitivně srazí do kolen dost pochybný happyend. A tak jediným zajímavým momentem je z českého pohledu účast Karla Rodena coby polozáporáka Korskyho (proč musí Roden skoro v každém filmu hrát Rusa..?). No a pak taky na pohled velmi příjemný úkaz v podobě Mélanie Thierry. :-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Natáčalo sa od 29. augusta 2007 do 19. apríla 2008 v Bosne a Hercegovine, na Sicílii, v Číne (Hong Kong a Macau), na Malte a vo filmových štúdiách v Paríži. (m.a.t.o.)
  • Scény z Hong Kongu boli natočené bez oficiálneho povolenia, iba s malým štábom, ktorý si musel dávať pozor na miestnu políciu. (m.a.t.o.)
  • Film má aj seriálového predchodcu z roku 2001, ktorý sa volá Largo. (Slunkoo)

Reklama

Reklama