Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Za prvné, nebloďatá Brittany Murphy je šíleně divná, za druhé je tak sexy, že je jí neuvěřitelná škoda a za třetí je to jedna z nejhůř napsaných postav ever. Celý film je snůška rádoby komediálních scének ze života gayů a heterosexuálů, kteří se do toho zamotají a nikdo neví kdo je co. My se pak máme smát nevtipným trapným momentům, které tvojí hodinu a půl dlouhé nudné peklo, kde zdaleka nejzajímavější je Brittany ve spodním prádle. ()

Arehanah 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, Brittany měla talent a navíc byla nádherná. Sdílet domácnost s gayem (nejlepším kamarádem) není od věci. Zábavy je dost a člověk se nenudí. Herci hrají výborně a příběh zaujme. "Pokud zná někdo důvod k tomu, aby sňatek nebyl uzavřen, ať promluví nebo ať mlčí navždy" ....."Nejsem gay"..."Cože, prosím?"..."Nejsem gay"...."Tak to máte oba štěstí!" :-) ()

Reklama

Eywa11 

všechny recenze uživatele

Strašne zlatá,vtipná a pohodová romanťárna. Presne sa hodiaca k mojej dnešnej ostanem v posteli a zožeriem celú zmrzlinu nálade. Em je úžas a Paolo je typický lámač srdcí s tými jeho krásnymi hnedými kukadlami a ešte krajšou osobnosťou :) No a na tom prdení niečo bude :D a tá báseň od Tallulah ... :D ()

jujec 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, který si umí dělat legraci sám ze sebe (myšleno z romantických filmů). Zejména scéna s O. Bloomem a G. Paltrow je krásnou ukázkou, jaký je rozdíl mezi životem a filmem. Ale stejmě ně nejvíc dostalo, když hlavní hrdinka v taxíku řekne: "Kdyby to bylo ve filmu, tak v této situaci hrají housle," a náhle zvuk houslí, který do té doby scénu podkresloval, zmizí... Tyto drobné vtípky jsou velmi příjemný bonus. ()

katchi 

všechny recenze uživatele

Vtipné, dobře to odsýpalo, chvilkově originální, elegantní a kouzelné. Ve škatulce "romantická komedie" to byl jeden z nejzdařilejších filmů co jsem kdy viděla. Brittany Murphy hrála skvěle a navíc ji to neskutečně slušelo. Santiago Cabrera byl úchvatný. Občas mi to sice kapku přišlo, že gayové to maj v životě lehčí a všude je plno gayů..pomalu víc jak heteráků, nicméně ani toto filmu neuškodilo:) Doporučuji všem, kteří se občas rádi zasmějou a mají rádi romantiku:) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama