Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Mischko 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem se dívala na karikaturu romantických komedií, která se ovšem podle očekávání zvrtla a oni si padli do náručí. Tedy tak jednoduché to zase nebylo, člověk si může jen domýšlet, jestli to pravé padnutí bylo stejně stylové jako Gwynethino a Orlandovo, protože všechna závěrečná romantika se v duchu celého filmu odbyla slovy "Praskla mi voda...". Tradiční prvky a lá Deník Brigitte Jonesové se urychlily, polemiky o lásce nedaly prostor patosu a hlavní postava neiritovala přehnanou citovou či společenskou neschopností. Happy end sice asi nikoho nerozbrečí, ale je to konečně závan nového větru mezi ohraná schémata. Láska a jiné pohromy má snad všechny prvky britské romantické komedie (postavy, hudba, dialogy), ale konečně vybočuje a člověka nenudí. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Zřejmě jsem právě naléhavě potřebovala romantickou komedii založenou na nedorozuměních okolo sexuálního zaměření, něco jako doplněk stravy, protože mě překvapivě uvolnila (až na konečnou křečovitou úlitbu zámořskému divákovi), za což vděčím především Brittany Murphy, se šarmem jakési dobou zrychlené, avšak nestresující Audrey Hepburn. A vsadím se, že Santiago Cabrera je gay... :-) ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

Ano, jak příhodný název! Takovou pohromu jsem dlouho neviděla. Láska -gayové a hetero, to vše zamícháno mezi londýnskou cool smetánku, která snědla všechnu moudrost od začátku do konce a vypadávají z ní užvaněné rádoby intelektuální kecy, mírně nadnesené praštěností hlavní hrdinky Brittany Murphy, která je asistentkou editorky Vogue. Další pohroma, pokud pominu děj, byly rádoby módní kreace prakticky všech žen, třeba -společenské šaty a kecky...jak říkám...pohroma opět přišla z Anglie:-) ()

IvyH 

všechny recenze uživatele

zase taková pohroma to nebyla... hlavně ke konci, když se film snaží sám sebe obhájit, proč byl tak natočený...a proč tam vlastně žádný velkolepý konec není... každopádně, zápletka byla chabá až hrůza, už zhruba od 38. minuty byli všichni a všechno prostě průhlední... tři hvězdičky za "poctivou" romantiku. a nedejte se zmást tou gwyneth paltrow uvedenou na druhé pozici v obsazení, i s orlandem se objeví až na úplném konci...B-) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Mám velmi rozporuplné pocity. Během první poloviny jsem se nudil - nic moc se nedělo a neznal jsem herce. Nebýt krásné a moc roztomilé Brittany Murphy, asi bych to vypnul. Nicméně pak přišla klíčová zápletka, která slibovala, že se přece jen pobavím. A najendou to byl jiný film, měl spád, přišlo pár vtipnách dialogů, napětí před finálním vyvrcholením se stupňovalo a dočkal jsem se zábavy, kterou jsem očekával už od začátku. Konec netřeba prozrazovat, žánr mluví sám za sebe, ačkoliv přece jen byl trochu netradiční. Věřím, že milovníci romantických komedií si přijdou na své. Já jsem rád, že jsem objevil Brittany Murphy, nevím jak v jiných snímcích, ale tady zářila. **** 70% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama