Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Pěkná, svižná, romantická komedie, která "jen" dobře pobaví. Pohodovka, která neuráží, je vtipná a má kouzlo. Nepronášejí se tady hlubokomyslné pravdy, ale o to více má vtipu. Jednoduchý děj o lásce a spoustě nedorozumění nepřináší nic převratného, co by tu ještě nebylo. Naopak všechno už tu bylo. Přesto se mi tento film moc líbil a případné repríze se rozhodně nebudu bránit. Nápad na závěr s Gwyneth Paltrow a Orlandem Bloomem byl výborný!!! ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

Příjemný, couple-friendly film -- když má vaše dívka dost hororů, které jí ustavičně pouštíte, dá se hodit do stroje tato nenáročná, ale zatraceně rychlá legrace. Na velké romantické komedie to nemá, na ty malé ano. Snad jen těch gayů je tam nějak přespříliš, a taky dívat se na hrdinku, jež pořád tápe, neví, nerozumí, zatímco vám je to dávno jasné, může trochu utlumit veselý zážitek. A znovu jsem si u toho řekl: kdyby tento snímek vznikl u nás, velebil bych ho, kudy bych chodil. Na Brity a jejich ironický humor je to přece jen trochu málo. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tá podzápletka s najlepším super chápajúcim homosexuálnym kamarátom a jeho hľadaním toho pravého bola neskutočne otravná. Producenti zrejme myslia úplne na všetkých, nech majú plnšie kiná. Nie som rozhodne homofób, skôr by som sa na mieste tejto menšiny cítil urazený, že túto tému takto bagatelizujú a snažia sa všemožne na nej zarobiť. Palthrow a Bloom sú tu pár sekúnd na konci, nenechajte sa oklamať titulkami. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Vlastně lehce stravitelná chuťovčička, kterou a by jste si ji užili musíte vnímat jen na půl. Sem tam nějaký ten telecí nápad pěkně sekne s nějakou postavou, ohrané triky sou snad na každém kroku, snímek je lehce předvídatelný, ale nic mu neubírá na krásné a veselé atmosféře. Brittany Murphy je dost dobrá šťabajzna a nelze od ní odtrhnout oči. Vyškrtal bych z toho ty momenty typu: ,,život není film!" - a vůbec všechny tyhle kecy a bylo by to v cajku. -5/10- ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

So good! :) Člověk by si řekl, že jeden z mnoha mnoha dalších romantických komedií, které končí předvídatelně a neurazí ani nenadchnou. Ovšem tohle je jinej level, velmi vtipné, svižné, trapné scénky, chování Britanny Murphy... no prostě je tady totálně boží! :) Film jako celek je moc milý a roztomilý kousek, kterých by mělo určitě být víc! Britanny je asi nějaká neteř Audrey Hepburn ne? :D Co mě mrzí na tomhle film ale nejvíc, je že svět ztratil takovej talent jako je ona. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama