Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Aknah 

všechny recenze uživatele

So good! :) Člověk by si řekl, že jeden z mnoha mnoha dalších romantických komedií, které končí předvídatelně a neurazí ani nenadchnou. Ovšem tohle je jinej level, velmi vtipné, svižné, trapné scénky, chování Britanny Murphy... no prostě je tady totálně boží! :) Film jako celek je moc milý a roztomilý kousek, kterých by mělo určitě být víc! Britanny je asi nějaká neteř Audrey Hepburn ne? :D Co mě mrzí na tomhle film ale nejvíc, je že svět ztratil takovej talent jako je ona. ()

bubun 

všechny recenze uživatele

I ta hodina a půl je na tenhle film příliš. Celé se to nese v úporné snaze o lehkost vtipu, ale zbývá bohužel pouze ta úpornost. Dialogy jsou našroubované, nepřirozené (stejně jako některé postavy, viz. ta hrůzná ženština, kterou hraje Catherine Tate) a zápletka velmi předvídatelná. Jedna hvězdička za zaznění části skladby Macho Man od Village People a vizuální doprovod. Poznámka: při sekvencích typu tančení tanga mám chuť vždy někam zalézt a nehlásit se k lidskému plemeni. Bohužel jsou podobné fraškovitě muzikálové vsuvky dost často součástí filmů - a nemusí jít zrovna o romantické filmy, komedie, nebo "romantické komedie". ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Pěkná, svižná, romantická komedie, která "jen" dobře pobaví. Pohodovka, která neuráží, je vtipná a má kouzlo. Nepronášejí se tady hlubokomyslné pravdy, ale o to více má vtipu. Jednoduchý děj o lásce a spoustě nedorozumění nepřináší nic převratného, co by tu ještě nebylo. Naopak všechno už tu bylo. Přesto se mi tento film moc líbil a případné repríze se rozhodně nebudu bránit. Nápad na závěr s Gwyneth Paltrow a Orlandem Bloomem byl výborný!!! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Film, který staví na homosexuálních a heterosexuálních vztazích zrovna není můj šálek kávy. Nicméně dalo se to přežít. Určitě býváte z filmů zvyklí na to, že buzík chodí většinou oblečenej v růžovém nebo hodně barevném výstředním oblečení, většinou šišlá nebo mluví zženštile a ke všemu kroutí zadkem. Tak tady se ničeho takového nedočkáte, což má můj velký obdiv. Navíc Brittany Murphy si zahrála jednu z posledních rolí ve svém životě, takže se hodí na její počest dát tomuto filmu šanci. Pro mě je to však obyčejný romantický průměr, který mě příliš neoslovil. 50% ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Neposedná až skotačivá komedie, která je v hloubi duše přesvědčená, že si díky vtipným dialogům od začátku až do konce vystačí s rozverným, afektovaným, maličko infantilním poskakováním a vstřícným, pozitivně laděným hihňáním. Nemůžu říct, že by se nesnažila o určitou inovaci v rámci žánru - a chvílemi dokáže být i bezprostřední a milá, na druhou stranu se nevyhne ani laciným scénkám s nádechem trapnosti. V závěru jakoby jí došly nápady, takže se nakonec uchýlí k osvědčeného schématu ... a má to za sebou. P.S.: Brittany Murphy alias Emily "Jacks" Jackson bych nejraději vyměnila, neboť mi k srdci nepřirostla - a milému Santiago Cabrerovi v roli Paola bych s chutí odebrala svatozář ... a odložila ji někam mezi nepotřebné kostýmy a rekvizity. Možná by potom byl výsledek vyváženější ... možná by mě i přesvědčil. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama