Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Emily Jackson (Brittany Murphy) je obyčejná holka, trochu zklamaná životem, kde nemůže najít toho pravého. Takže si jen užívá se svým bývalým, a svým přátelům (šílená depresačka (Catherine Tate) a několikero více či méně homosexuálních jedinců) dohazuje jejich protějšky. Když jednou nastoupí do jejího zaměstnání elegantní fotograf Paolo, je Emily jasné, že on je tím pravým pro jejího kamaráda. Sama si ale neuvědomuje, že Paolo není homosexuál, a že mu právě ona není lhostejná ... Romantická komedie, která - i když se snaží tvářit velmi originálně (to dle režiséra znamená, že zde není téměř ani jeden heterosexuální jedinec), nakonec z ní nic moc nevypadne. Jediné, co se dá pochválit je Brittany Murphy, které to v "tmavém" velmi sluší (více než blond) a malý (ale opravdu velmi malý) štěk Gwyneth Palthrow a Orlanda Blooma.. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Brittany Murphy s tmavými vlasy mě naprosto ohromila :) Neskutečně moc jí to seklo a ta role pro ni byla jako ušitá :) Film se mi moc líbil hlavně různorodostí - ať už se jedná o sociální začlenění ve společnosti, tak celkové postoje lidí. Každá postava měla něco do sebe a hlavně už po pár minutách jsem věděla, že to bude zajímavé :) Je tam plno dobrých hlášek - třeba hned v počátku: "Já jsem anglická královna!" :D Skvělé kostýmy, výborně ujetá nejlepší kamarádka, která když je totálně mimo, tak vyvádí zajímavé věci :D :D Naprosto mě dostala minirolička Stephanie Beacham :D "Ty sis mohla vzít aspoň něco" :D :D Na závěr skvěle zakomponované znázornění životního příběhu na filmovém plátně, kdy se tam opravdu povedlo přivést světově proslulé herce a tím to má ještě víc speciální šmrnc :) ()

Reklama

Seti 

všechny recenze uživatele

Snaha o zesměšňování žánrových klišé se musí tvůrcům přičíst k dobru, ovšem překročit jejich stín se jim stejně nepodařilo. Prostředí londýnských high-class gayů a jejich milostných potíží si příště taky nechám klidně ujít a Brittany Murphy ve spodním prádle to všechno zachránit nemůže. Místy solidní, místy nezáživně otravné a celkově podprůměrné. ()

demovka 

všechny recenze uživatele

Film pro ženy a snad i homosexuály. Rozhodně není pro muže, kteří nesnášejí konverzační komedie a preferují akční filmy. Brittany Murphy považuji za jednu z nejlepších hereček poslední doby a v tom filmu je moc hezká.Hraje zmatenou a aktivní mladou ženu, která stále přemýšlí o láce a partnerství, snaží se dohodit každému někoho, jen na sebe nemyslí. Toho, kdo je zamilovaný do ní, považuje za homosexuála - Paul. Tím vzniká mnoho komických situací. Dotyčný neví, jak z toho ven, když pokaždé, když se jí to snaží vyvrátit, ona ho předežene s další přívalem akčních zážitků. Paul nakonec musí domů kvůli vízu a tudíž je řada na ni, aby vzala rozum do hrsti. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na neblonďatou, vykulenou Brittany Murphy tu a tam naskočí husí kůže při pocitu, jaká je téhle mladé herečky škoda!! Jinak tu máme celkem neškodnou žánrovku, v níž všechno funguje víceméně tak, jak divák chce a hlavně očekává. Vybavit si nějaké konkrétní scény (vyjma těch, kdy se hlavní hrdinka předvádí v prádle i bez něj) bude za nějakou dobu asi hodně obtížné, nicméně tvůrci předkládají romantiku místy docela šikovně, takže ta půl druhá hodinka uběhne relativně příjemně!! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama