Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jarda Kuchař přenechává na léto svůj pražský byt asijským běžencům a odjíždí k jezeru Andělský Hronov, kde vlastní bufet Tropicana. Jeho jediným zaměstnancem je místní prosťáček Kamil. Ostatně u jezera není ani noha a jedinými návštěvníky jsou zdejší zemědělci, traktoristi Jirka a Péťa, a také sklerotický stařík Zachariáš. Jarda má nevyřízené účty s rybářem Vrtílkem, jemuž přejel před dvěma roky psa. Nyní má Vrtílek psa nového a toho bezostyšně posílá na Jardu i Kamila. Pak s pobavením sleduje, jak si ti dva lížou rány. Výměna invektiv z jednoho břehu jezera na druhý je každodenní záležitostí... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (502)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Petr Čtvrtníček a Josef Polášek u mě nepatří mezi nudné patrony. Ale sluší jim spíše hraní v divadle nebo jiné komediální kousky. Velká snaha o nezávaznou komedii se opravdu netrefila do mého smyslu pro humor. Nebaví mě sledovat životy ztroskotanců v českých filmech, jelikož ony samotné jsou už tak trochu tvrdý oříšek. Tento film teda rozhodně nebude patřit mezi mé favority na českém bitevním poli filmu. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Děs, bída a utrpení..Celé to bylo nějaké toporné, film plný doslova nudných dialogů a zbytečně siláckých řečí, celkově tedy značně nezábavné, spíše nuceně vtipné abych byl přesný ale hlavně bez dejě..! Čtvrtníček sám jistě není dobrou zárukou kvality a osvědčené srandy ale to si zřejmě režisér nemyslel:-) Podstata a smysl filmu tedy skoro žádný...Hodně nepovedená záležitost, češi jsou v poslední době opravdu velcí mistři na hovadiny velkého formátu:-( Ta jedna hvězdička jen za postavu šíleného Rudolfa Hrušinského ml., který to však sám neutáhnul. Film drahej za pětku, dývko bych nevzal ani zadarmo:-) ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Sem to sledoval tak na půl, protože recenze nebyly zrovna příznivé, ale nakonec z toho nemam nijak špatný pocit. Je to sice taková hříčka, ale proč ne. Čtvrtníčka a Gynekologii 2 mám rád, a tohle se trošku nese v tom duchu. Prostě mi kolikrát přijde vtipný už jen ten způsob, jakým se Čtvrtníček vyjadřuje, že kdyby ty repliky povídal někdo jinej, tak je to trapný, ale on to poví takovým způsobem, že se nakonec třeba i zažulim. Ale dost chvály. Samozřejmě žádný umělecký počin roku to není, ale dalo se to ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníček s Poláškem si troufli na film. Jak to všecko dopadlo je evidentně na zdejším hodnocení vidět. Žádný zázrak. Ale abych pravdu řekl, mě Poslední plavky pobavili. Sice to není žádný zázrak, ale začátek je výborný a hlášky, ve kterých Čtvrtníček úřaduje mě neskutečně bavili. Jenže pak se to zvrhne neskutečným způsobem a v jezeře se objeví monstr-sumec Lojza. Od té doby to všecko jde do hajzlu a autoři to originálně završí ultra mega debilním koncem, který alespoň decentně zakončí Čtvrtníček opět vtipnou prupovídkou. Jenže co naplat. Začátek nezachrání zbytek, v žádném případě, na druhou stranu se k němu s radostí vracím. Čtvrtníčka mám prostě rád (a nejen jeho, Lábus s Poláškem jsou taky fajn), a ten kdo ho má rád, tak jako já, si určitě oblíbí tento film. Nebo minimálně jeho postavu. Průser je, že ten, kdo Čtvrtníčka a jeho humor nesnáší vsype tenhle film do odpadu! a nebude řešit to, proč je to tak debilní i když tam hází slušný hlášky. Bohužel. Pro mě je to vcelku dobrá zábava, která se později zvrhne do vcelku dobré lojzoviny, který by se divil i samotný sumec. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

A já jsem si pořád naivně i po těch zdejších negativních komentářích myslel, že by to mohlo aspoň trochu dobrý. No a zase jsem se spletl. Pár hlášek tam sice Čtvrtníček pronese a Hrušínskej si to evidentně užívá, ale to je tak všechno. Zbytek je opravdu hodně dlouhá a utahaná nuda u rybníka, kde Polášek furt blbě čumí a supersumec co žere psy. Tahle letní komedie se vážně nepovedla. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Rybník, u kterého se natáčel defakto celý film, se jmenuje Kotlíky a leží u města Pezinok na Slovensku. (sator)
  • Ve scéně, kdy Jarda Kuchař (Petr Čtvrtníček) sundává ceduli označující rychlostní silnici, vyndává z auta druhou, kterou ovšem přikládá obrácením vzhůru nohama. V další scéně je nová cedule již správně otočena. (PAULOO)
  • V improvizovaném bufetu Tropikana teklo z pípy nealkoholické pivo, které bylo díky teplému počasí nepoživatelné a rychle se kazilo. Proto herci pili pivo lahvové. (Fenk)

Reklama

Reklama