Reklama

Reklama

Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase

  • Velká Británie Frequently Asked Questions About Time Travel
Trailer

VOD (1)

Když si ve sci-fi komedii z produkce HBO tři obyčejní muži dají večer v hospodě pár piv, nic nenapovídá tomu, že by se mělo přihodit cokoliv výjimečného. Přesto však dojde k události, jež uvede do pohybu sérii výletů zpět i kupředu v čase...  Když do místního baru vstoupí tři úplně obyčejní muži, aby si večer dali pár piv, pokecali spolu a na chvíli zapomněli na svůj zcela průměrný život, nic nenapovídá tomu, že by se mělo přihodit cokoli výjimečného. Ray (Chris O'Dowd) je pověstný svou posedlostí, týkající se cestování v čase, ale když se setká s Cassií (Anna Farisová), která prohlašuje, že je z budoucnosti, považuje to samozřejmě za žert. Toby (Marc Wootton) je posedlý filmem, a když uslyší Rayovu historku o ženě putující časem, předpokládá, že kamarád mu přihrál filmovou zápletku. A cynický Pete (Dean Lennox Kelly), který ničemu takovému nevěří, musí změnit názor, když náhodně nahlédne do budoucnosti baru, který je plný mrtvol a on je mezi nimi. Tato událost uvede do pohybu sérii náhodných výletů časem zpět i kupředu, v jejichž průběhu se tři hrdinové snaží najít pravidla pro cestování v čase a odhalit tajemství, kdo se je bude snažit zabít a proč... Sci-fi komedii z původní produkce HBO režíruje Gareth Carrivick. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (459)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Po skvělém rozjezdu to brzy přestane být vtipné a nakonec je z toho jen nepovedená a přetažená epizoda z Červenýho trpaslíka, která vám navíc na žádné FAQ ohledně cestování časem odpověď nedá, ani se o to nepokouší. Prostě jen trio pošuků běhá sem a tam po hospodě. Rozhodně jsem podle názvu čekal nějaké promyšlenější a více nerdovské, až big beng theory rozbory časových paradoxů. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Nerdský humor je nyní v kurzu a tak tu máme FAQATT z Velké Británe s celkem chytrým scénářem, kupou sci-fi narážek a hlavně dobrou porcí zábavy. Vesměs seriáloví herci vůbec nevadí, naopak Chris O'Dowd z IT Crowd a Dean Lennox Kelly z Shameless jsou skvělí a Anna Faris je krásnou třešničkou na dortu. Nebýt trochu pokaženého závěru, tak jdu na 5*. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Takový malý filmeček o cestování časem, jež je až po okraj napěchován suchým britským humorem, partou tří přátel, zábavným scénářem či zdánlivě nesedícím hudebním podkladem, který se ale po několikerém zhlédnutí stává neodmyslitelnou součástí. Frequently Asked Questions About Time Travel je zkrátka neortodoxní zábavnou záležitostí, k níž se vždy rád vracím. Takže určitě neváhejte a snímek o třech kamarádech v jedné hospodě si určitě nenechte ujít! „Little bit weird, but ummm... turns out everybody in the future, American.“ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak toto dielko som si vyslovene užil. Cestovanie v čase a časové paradoxy je moja srdcovka čo sa týka sci-fi. A to, že to bolo prepletené s veľkou dávkou humoru je ďalšie veľké plus. Výprava bola slabšia a vizualizácia skôr ako v nejakej inscenácii, ale našťastie herci celkom ušli a tak to dorovnali. Len škoda, že to bolo také krátke, bavilo ma to a určite by ma to bavilo ešte ďalšiu aspoň polhodinku. Bolo by viac akcie, viac motaníc v časových paradoxoch a viac zábavy. 80/100 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Postava, kterou hraje Chris O´Dowd, se jmenuje téměř stejně jako ta, kterou ztvárnil v The IT Crowd (Ray - Roy). Obě postavy jsou si přitom charakterově velmi podobné. (Teabag)
  • Grafika úvodních titulků je cílenou parafrází na filmového Supermana. (curfew77)

Reklama

Reklama