Reklama

Reklama

Mobile!

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Drama
Česko, 2003, 6 min

Obsahy(1)

Snímek je klasická plastelínová animace v délce 5:25 min., ke snímání byl použit digitální fotoaparát. Dílko pojednává o akutním problému s mobilními telefony, o tom, zda nás k sobě přibližují, či nikoliv. Mělo by diváka donutit se alespoň nad problémem zamyslet. Film vznikl v r. 2003 spoluprací dvou maturantů - Davida Paška a Jana Svaška. Volba námětu i další dramaturgické zpracování je jejich dílem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Matty 

všechny recenze uživatele

Vyloženě hnusná animace, otřesná technická kvalita, ale celkem roztomilý příběh a pár „skoro i k zasmání“ vtipů. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +zpracování, nápad -ze snímku je patrné, jakoby tvůrci teprve začínali/// Náhodou docela zajímavej snímek. Na poměry za jakých je to dělané, je to celkem dobře zpracované. Hlavně postavičky. Hudba rovněž zapadá do celkového díla a pointa je zajímavá./// Celkem 68%/// ()

swamp 

všechny recenze uživatele

V tomhle kraťasu jde veškeré hodnocení technických parametrů mimo. Udělat doma na kolenou něco takového potěší. Zvláště když se člověk pět minut poťouchle usmívá. :) ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Místy trochu krkolomná animace je doháněna vtipem a výsledkem je koukatelná reflexe na mobilní svět současnosti. ()

fojtas 

všechny recenze uživatele

hrozne se mi to libilo...i technika nas dokaze odstranit z normalniho pohledu na svet...nic se nema prehanet... film toceny digitalem shnul vse co chtel a zaujal ()

Reklama

Reklama