Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvodná rozprávková inscenácia, ktorá hovorí o sile čistej lásky, čo dokáže vykúpiť hlúposť. Bezmocné sú kúzla a rozličné čary, keď sa s nimi láska chytí za pasy. Tá je taká mocná, že prenáša hory... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tato pohádka se mi velmi líbila. Opětovný námět sudiček alias šípková růženka, dokonce měla podobné jméno. Jinak je to naprosto jiná pohádka. Příjemné herecké obsazení, námět krásy a ošklivosti, moudrosti a hlouposti... vše krásně promyšleně propletené. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Půvabná pohádka s krásnou princeznou, moudrým králem a nepovedenou věštbou sudiček, příběh je pěkně vystavěný a zamyšlení nad hloupostí vs. moudrostí a krásou vs. ošklivostí nadčasové.. Líbil se mi průvodce i písničky, moc příjemná záležitost, no a Zdena Studenková s Dušanem Jamrichem jedním slovem báječní.. ()

wictoria 

všechny recenze uživatele

Přidávám další hvězdičku. Na tuhle pohádku se totiž vždycky ráda podívám, když jí objevím v programu. I když celá "studiová" je vydařenější než spousta těch dlouhých, drahých, točených v exteriérech... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama