Reklama

Reklama

Dohazovač

  • Česko Svědek (více)

Obsahy(1)

James chystá svatbu se Sarah a požádal svého starého přítele ze studií Ollyho, aby mu šel za svědka. Olly je nabídkou moc potěšen, ale komplikace nastávají ve chvíli, kdy se zamiluje do nevěsty a té jeho náklonnost příliš nevadí. Na pomoc mu přispěchá kamarád z dětství Murray, který ženicha nenávidí a svatbu rád překazí. Ale je tohle všechno fér? Výčitky svědomí trápí Ollyho tolik, že se Sarah raději vzdává. Vše ale nabírá úplně opačný směr, kdy se ukáže, že James není takový svatoušek, jaký se na pohled jeví... Dostane se Olly do kostela včas, aby Sarah zachránil před životní omylem... a snad ji získat i pro sebe? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Velmi obehraný scénář, který je dějem asi nejlépe srovnatelný s filmem RANDE S CELEBRITOU s Kate Bosworth! ... Nehodlám tyto dva snímky rozebírat. Jen chci podotknout, že DOHAZOVAČ pro mě byl příjemnou a místy i vtipnou podívanou s překrásnou Amy Smart, která (spolu s S. Townsendem a S. Greenem) vykouzlila 3.5*! :o) ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Pěkná pi****na. Tvůrci z rozličných kulturních prostorů vytvořili blaf, ten blaf propasírovali sítem americké divácky osvědčené šablony romantických komedií, přidali ze pár klišé a uhozených dialogů, a je tu další výstavní film, který má všech pět pé posmoderní popové kultury. Dohazovač je film patetický, prostoduchý, přehrávaný, povrchní a podbízivý. Přesně jako současná filmová tvorba, která je urážkou dobrého vkusu, kultury a tím celé západní civilizace. Filmoví tvůrci by měli začít zkoušet nové věci, scénáristé dostat více prostoru a herci zase zkusit něco hrát. Osobně se ale obávám, že je třeba změny paradigmatu celé společnosti, a to je na dýl. Proto se vracím ke knihám, dokumentům a nezávislým filmům. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +snad jen ten dramatický závěr mě nenechal chladným -ani jeden z herců mě nezaujal, děj je takový nijaký, ani jsem se nějak nesmál, nebavil/// Dohazovač mi trošku připoměl nedávno viděný film Mužská záložitost. Tento zmíněný film byl hodně bláznivý a taky dost trapný, ale dokázal ve mě vyvolat nějaké pocity a navíc tam perfektně hrála Julie Stiles. Zde jsem podobné naděje vkládal do Amy Smart. Bohužel nestalo se, nějak mě neokouzlila. No a samotný film mnou úplně prošuměl aniž by člověk postřehl nějaký náznak zábavy. Navíc jsem v tom měl docela zmatek./// Celkem 36%/// ()

otík 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie jsou stále to samé do kola. Je jen otázka, zda nás zaujme příběh, herci nebo rutina, se kterou se často typy těchto komedií dělají. Zde se podařilo autorům neotřele natočit zcela klasický příběh o muži, který je požádán, aby šel za svědka svému příteli, který je naprostý cynik a svou budoucí ženu si bere hlavně pro peníze, což ona samozřejmě netuší. Ještě že funguje chemie a náš budoucí svědek i budoucí nevěsta se do sebe zamilují a docela lehce si k sobě najdou cestu. Jde jen o to, zda přijde to důležité rozhodnutí - překazit svatbu. Snímek vám stále ponechává úsměv na rtech a hřeje na srdci - co více si od filmu přát. ()

Fanak 

všechny recenze uživatele

Přestože se docela nerad směju vtipům založeným na ztrapnění hlavní postavy, párkrát jsem se i dokonce pobavil. A nebylo to obvykle díky vtipům Setha Greena, který asi nemůže za to, že postava (typ "kamarád na dělání humoru") se zrovna moc nepovedla. Může za to spíš málo schopný scénárista. Jeho tvůrčí neinvence se projeví např. i při odhalení prohnilého charakteru ženicha, které velmi okatě sloužilo pouze k obhájení hlavního hrdiny - svědka, že přebral ženichovi nevěstu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama