Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 3

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 3

Recenze (1 241)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že inženýr Křeček prodal Berkův vynález Američanům! Ten hajzl! Ale na našeho Zedrala to nemá, ví to celá obora. Přesto to byla fajn podívaná a navlékli to pěkně. Jeden by ani nepomyslel, že je to kradený. Vypadá to jako pěkné originální zpracování boje malého hrdiny proti velkému zlému světu. Takže jak s dalším dílem? Vyčoudí mraveneček mravkolevy z IS? Dá si Douglas třikrát denně prášek cukru na bolavé hlasivky? A kdo bude stát u postýlky? ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Jé, kdepak se Peyton Reed těch skoro deset let schovával? Komiksový fanoušek nejsem, ale tenhle film mě zaujal námětem a v kině jsem ho prošvihl. Všeho, co od blokbástru očekávám, se mi dostalo, jen mohli občas tvůrci diváka do děje uvést líp (nevděčná dcera, mrtvá manželka). Jinak ovšem nářez. 90%. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Miláčik, zmenšil som Iron Mana. Prekvapivo komorné retro , ktoré ako keby vypadlo z 80. rokov. Postavy sú funkčné a dobre zahrané, je tam veľa humoru, zopár vypečených scén pripomínajúce kto to mal vlastne režírovať (retrospektívy) a hlavne dobre vymyslené scény so zmenšovaním. Bohužiaľ to celé nešlape tak akoby malo ani v akčných ani dialógových scénach, je to strašne zameniteľné, nevýrazné a zbytočne dlhé (keby to malo o pol hoďku menej tak je to fakt pecka). Dramatická linka nefunguje, bolo by lepšie keby to bola čistokrvná komédia.Celkovo je to také nič proti ničomu. Kvalitatívne klasická Marvelovka. Je to dobré ale nie skvelé. 7/10 ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Film mě nerozčílil (narozdíl od jiných MCU výtvorů), ale bylo to myslím tím, že neměl vůbec žádné ambice, což, když se to vezme kolem a kolem, může být docela rozčilující. Některé situace mě upřímně pobavily, ale tím, že to má v podstatě stejnou zápletku jako deset tisíc dalších rodinných komedií o rodiči z rozvrácené rodiny, který musí znovu zapůsobit na své dítě, docela dost brzo ztrácí mou opravdovou pozornost. Navíc všechno zůstává přesně tak, jak se to na začátku jevilo, a to je vždycky zklamání. Ocenila jsem vypracovanou muskulaturu Evangeline Lilly, ale na druhou stranu jsem byla silně frustrována jejím zavádějícím účesem. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Jak naštvat fanoušky Marvelu? Místo toho, aby se natočily sólovky třeba Black Widow, nebo někoho, kdo už byl v MCU představený, tak se vybere asi jeden z těch nejméně zajímavých superhrdinů a natočí se radši film o něm. Což o tom, obsazení bylo dobré (i když Evangeline Lilly byla s tou přilbou na hlavě děsná, jestli to nebyla paruka, tak to tak vypadalo), ale jinak mě to ničím nezaujalo. Příběh nebyl nijak světoborný, schopnosti vlastně taky nebyli schopnosti a pak tam byla horda mravenců (a já děkovala bohu, že Spider Man neumí dělat to stejné s pavouky). Neurazí, nenadchne. 3* ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

  • Dlouho se spekulovalo, jestli bude Ant-Man (Paul Rudd) součástí Marvel Cinematic Universe, nebo zůstane jeho svět nezávislý. Nakonec se součástí MCU stal. (S.W.A.T)
  • Na post režiséra byl zvažován Adam McKay, který nakonec odmítl, ale přispěl k vývoji scénáře. (Mysteri699)
  • Režisér Edgar Wright vytvořil cca minutovou ukázku, aby přesvědčil studio k souhlasu s produkcí. Po veřejném potvrzení na Comic-Conu v San Diegu roku 2012 byla poté zmíněná ukázka účastníkům této akce exkluzivně předvedena. (karlik4801)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama