Reklama

Reklama

Cestující

Trailer

VOD (1)

Děj filmu začíná leteckou katastrofou. Mladá doktorka psychologie Claire Summersová dostane od svého učitele za úkol psychoterapeutickou práci s cestujícími, kteří tuto katastrofu přežili. Pravidelně se schází s několika přeživšími, nicméně naráží na jejich rozporuplné vzpomínky a výpovědi. Nejvíce ji trápí uzavřený mladý muž Eric, kterému věnuje zvýšený zájem i péči. Jejich vzájemná náklonnost však postupně přeroste v lásku i intimní vztah. Vyšetřování komplikuje zástupce letecké společnosti, v jejím okolí se dějí stále velmi podivné a nevysvětlitelné věci, zjevují se neznámí lidé i zvířata, zbylí cestující začínají postupně jeden po druhém mizet, neznámo kam zmizí i její vlastní sestra. Claire je pečlivá a touží všechny tyto tajemné záhady objasnit a prošetřit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

chmíří 

všechny recenze uživatele

No spíš je to na 3*, ale za skvělou (a krásnou) Anne Hathaway a za i když trochu překombinovaný ale pořád hodně slušný příběh, který nepostrádá silnou romantickou linku a k tomu i prvky mysteriózna, které se příjemně prolínají přidávám tu další né uplnou *...Po pravdě pokud od tohohle nebude čekat vůbec nic tak nebudete ani zklamáni...70% ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Bylo tu, není tu! Heršvec Anne Hathaway coby psycholožka? To mi posol bulvu. Velice špatný a těžko uvěřitelný vtip. Všudypřítomný chlad sálající z každého políčka filmu zapříčiní jediné a to zamrznutí divákova „srdečního svalu“. Z čehož plyne absolutní neschopnost cítit jakékoliv sympatie či antipatie k ústřednímu duu. Navíc je tahle Garcíova pohádka, ukuchtěná podle osvědčených receptů, snadno prokouknutelná. Naštěstí třetí hlavní postava - Vancouver je úžasný v kterékoliv roční době. PS: Už Vás někdy vyděsily letící noviny? ANO? Pak je to film určený Vám :o) ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Co musí člověk udělat, aby se z něj stala mimořádná událost? Přežít leteckou havárii. A zajímavá myšlenka: vidíte ....tiskárna, fax, internet, počítače, e-maily, telefony, pagery, znáte to? Jsou to sračky, vymyšlené, aby drželi lidi odděleně. Hezká scéna, jak Claire leze na střechu a následná chůze po ní. No není to obětování? Ale celkově se zdál film přehnaný, zvlášť, když hlavní aktérka nepoznala svou vtíravou sousedku a muž, co přišel o paměť, okamžitě poznal, kdo je údajný kontrolor aerolinek. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Tento film bol taký biedny, že som naň okamžite (s úľavou) zabudla a týždeň si nevedela spomenúť, čo som to sakra ešte neohodnotila? Ledva-ledva sa mi podarilo vybaviť si Anne Hathaway... Cestujúci sú slabučkí po všetkých stránkach, od scenára, cez réžiu, tempo, až po naservírovanie neoriginálnej pointy. Nemá to žiadnu silnú líniu a ani atmosféra, ktorá by to mohla zachrániť, nestojí za nič. Prisámbohu, pri poslednom Seagalovi som sa bavila viac. Tam bola aspoň sranda. A na rozdiel od niektorých užívateľov, mňa ani ten Patrick Wilson vôbec nedojal. Netrpím na fešákov bez charizmy. ()

matt6 

všechny recenze uživatele

Mierne nudná dráma, ktorá je na prvý pohľad iná ako v skutočnosti. Atmosféra je zvláštna a film nás drží v nevedomosti až do konca. Anne Hathaway sa v tomto filme prekonáva, jej výkon sa mi páčil. Patrik Wilson bol divný a pripadal mi trochu neúprimný a nedôveryhodný. Romantická linka sa mi už toľko nepáčila, ale záver stojí zato. 60% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Když Claire (Anne Hathaway) poprvé navštíví Erika (Patrick Wilson), řekne jí, že pracuje v makléřské firmě Kahane-Drake. Kahane a Drake jsou výkonní producenti tohoto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama