Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mučen vzpomínkami na své dětství, vrací se Saša do rodného města, aby se zbavil nočních můr a zpřetrhal pouta s minulostí. Ale ve městě ho nikdo neočekává. Je brutálně zmlácen místním gangsterem kvůli jeho lásce z vysoké školy. Saša ale nemá ve zvyku nastavit pravou tvář, když dostane na levou. Zmrzačí útočníka a octne se na útěku před policií a gangstery. Ti ale nevědí, že Saša má nadpřirozené schopnosti, které mu dávají možnost zničit vše, co mu stojí v cestě. Do problému se dostane každý, kdo se mu odváží vzdorovat. Ale pak Saša pozná Katyu, která ho miluje a nemá strach z jeho nadpřirozených schopností. Bude Saša schopný zachránit sebe a svou lásku ve světě, který ho chce mrtvého? (Raztubyl)

(více)

Recenze (13)

emma53 

všechny recenze uživatele

Neotřelé, zvláštní, chvilku mně to dalo, než jsem si zvykla, ale hlavní herecká sestava byla výborná, kamera dokonalá, takže nejdu níž. A nahoru bych přihodila hororový žánr. Docela bych byla zvědavá na názory mých oblíbených......i těch, co se mi do stovky nevešli. Romantická linie se střídala s krutostí.................. opravdu zajímavý film Filippe. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Ruský Terminátor sa volá Saša! Táto sci- fi romantická rozprávka sa mi veľmi páčila pre jej ponurú, bezútešnú, ťažkú a skľúčenú atmosféru nasiaknutú daždom, ktorú nádherne umocňovala hudba. Mám slabosť na takýto druh filmov, kde navyše hlavnej hrdinky oči vyzerajú sťaby oči srnky, nohy gazely a krk laňky. Moje hodnotenie sa uberalo k istým 5tim hviezdam, no i napriek tomu, že koniec bol veľmi efektný, bol bohužiaľ zbytočne natiahnutý. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Byť superhrdinom v Rusku nie je až tak super, ale povedzme teda, že sa jedná o človeka so zvláštnou schopnosťou penetračného charakteru. Jeho univerzum je povrchné a zážitky opradené západným klišé. Na vizuálnych efektoch sa nechutne šetrí, čo má kompenzovať prehaný gore. Ale kvôli zaujímavej atmosfére to za pozretie stojí. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V té záplavě amerických pitomostí, kterými si proplachuju (nebo spíš zanáším?) mozek, působí jakákoliv jiná pitomost, třeba ruská, osvěžujícím a zajímavým dojmem. Mečenosec je sice tak příšerně strojený a vyumělkovaný, že často působí trapně a směšně, snaží se být mondénní a o to víc je buranský, ale já Rusům (stejně jako třeba Východoasiatům) ten jejich typický roztomilý nevkus odpouštím, protože ruské filmy obecně mám rád. A i tenhle kousek mě celkem potěšil - ruský Wolverine se jmenuje Saša, žije v Kaliningradské oblasti, bez váhání odkrágluje každého šmejda který se mu postaví do cesty, a je to tak epesní sociopat, že Wolverine je proti němu nablble milý sangvinik. Scénář filmu je sice špatný a jednání postav (hlavně té hlavní) je někdy zcela nepochopitelné, ale temně fantastický námět ujde, líbily se mi pobaltské exteriéry, atmosféra filmu byla příjemně ponurá a hrála tam hezká holka (i když to byla strašná <->). Z mého pohledu slušný oddechový průměr, silné tři. ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

v porovani s aktualnymi ruskymi blockbusterami (wolfhound, paragraf 78) sa ´mečonosič´ prijemne vynima. s rozpoctom cez 5 mil. dolarov ide o obycajny zanrovy film, nahanacku s trocha fanasy a romantikou. tvorcovia filmu vuzili rozpocet rozumne, na film ako taky, nie na predhananie sa v efektoch. bohuzial, zarobky cca 4. mil dolarov ukazju, co ruske publikum chce. nulove kravinky na americkych sposob. co je skoda. meseneces je taky rusky highlander, nie je sice nesmertelny, ale ma nadprirodzeny dar, z ruky mu vyrasta mec a naviac je celku moralne flexibilny. sikovny napad na dobre odvedeny zanrovy film, nie? A ked na to tak pozeram, reziser Filipp Yankovsky ma na svedomi aj film Statskij Sovetnik, jeden z prvych ruskych blockubsterov (a vydareny) a naviac hral 5 rocneho tarkovskeho v zrkadle. darmo, talent. :) ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Wolverine posedlý ruskou chandrou. Všechnu nedokonalost v ději mi vynahradila atmosféra a skoro až kýčovitý ale sugestivní vizuál. ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Jak mám rád atmosféru ruského filmu, tak zde mě to nijak neoslovilo. Baladický příběh příběh u mě narážel na neskousnutelné dějové zápletky typu hezká dívka-vášnivá noc, tupost vyšetřovatelů-maskr ve věznici, klišé osudové lásky a nedokončený konec. Co bylo na nebi z čehož byl poslední záběr ala Google Earth. Na druhou stranu krásné byly obrázky chudosti ruska a života mladší generace. Úžasné bylo sídliště na kraji moře se skládkou, to by mě zajímalo zda to byla montáž nebo konkrétní místo. ()

SuperFigo 

všechny recenze uživatele

Déšť, déšť, meč vycházející z ruky, krev, sex a romantika, to vše několikrat dokola. Hlavní hrdina, zřejmě psychicky labilní, si jde za svým cestou trnitou. ()

azumi odpad!

všechny recenze uživatele

Doufam, že už se s tímhle filmem nesetkam. Nelogické, psycho po Rusky. Ruský Wolverine, který běhá a zabijí vše co mu přijde pod ruku. Takový větší masový vrah, ke kterému asi dle filmu máme cítit lítost. Bohužel, nic jsem necítil a málem během filmu několikrát usnul, díky ukolébavému hudebnímu doprovodu. ()

Solverino odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesné a nudné! Psycho o psychopatovi, nelogicky se potulujícím nejčastěji deštěm a náhodně zabíjející ostatní lidi. O ničem! Nudná a uspávácí hudba! Nelogické dialogy! Bezúčelné násilí... hnus! Ke sledování filmu je nutno zřejmě vypít aspoň litr vodky :( Totální odpad! ()

danny79 odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad. Extremne spatne napsany, zrezirovany s nulovym herectvim a hroznou kamerou, nuda az zdravi nebezpecna, hlavni postava zadne dialogy, zadna psychologie postavy, vse nelogicke bez souvislosti, proste sracka ()

Reklama

Reklama