Reklama

Reklama

Než někoho pohřbíš, ujisti se, že je opravdu mrtvý! Manželky jsou vždy nespokojené. Té Clintově se hnusil venkovský život a rozhodla se spolu se svým milencem Cortem k návratu do víru velkoměsta. Jenže v cestě jim stojí nejen Clint, ale i nedostatek peněz. Za pomoci malé lahvičky jedu se tedy rozhodnou zabít dvě mouchy jednou ranou. Jenže život skýtá nejedno překvapení a to největší proradné milence teprve čeká. Ne nadarmo se říká, že pomsta nejlépe chutná podávaná za studena... (Řitka video)

(více)

Recenze (91)

laik_60 odpad!

všechny recenze uživatele

prečo len tolko filmov ma rovnakyy naazov ??? :( tento americky stupidny "pohřben zaživa" je druhym filmom kde daavam "odpad" je uurceny ypre nasu eplakovu komunitu v betonovych kralikarnach a bezdomovcov .. to nemalo nic ani prbeh tuctovy dej scenar herecke vykony pod psa ... a "excelenty zaver" ... brrrrr ... e e ()

T2 

všechny recenze uživatele

Frank Darabont si vždy vedel nájsť dobrú tému na spracovanie a dokonca aj týmto televíznym filmom prekvapuje a v rámci možností ponúka nadštandardný zážitok, kde zažijeme niekoľko šikovne zvládnutých scén, dej si po celý čas udrží pozornosť, herci sú fajn, celkové spracovanie(vyhrabávanie s pod zeme, labyrint v dome) ide v jednoduchej paralele ale za to moc účinnej. Jedná z najlepších televíznych produkcií čo som videl! /90%/ ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tomuhle kousku nemam co bych vytknul Darabont se pri svem debutu dostal na vrchol kteremu se pri pozdejsich buhvikolika oscarovych dramatech ani nepriblizil film s tak luxusne depresivni atmosferou aby clovek pohledal ritka video v edici horor vydava vesmes pekny sracky ale semtam vytahne i nejaky ten zapomenuty klenot jako tenhle nezapomenutelna kombinace deprese pomsty a velmi cerneho humoru ja mam jasno co je Darabontuv nejlepsi film Vykoupeni z veznice Shawshank nema narok ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Žádná velká sláva. Jedná se o televizní film každým coulem, jen s lehce vypoentovanějším příběhem. Snímek používá typicky televizní kameru a typické zabarvení, které opravdu nemusím. Zřejmě jsem zmlsaný 5ti hvězdičkovými filmy, ale tady jsem se i přes krátkou stopáž poměrně často nudil. Pár lepších nápadů bohužel dobrý film neudělá. 40% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Celovečerná režijná prvotina Franka Darabonta. Na to, že ide o hororovo ladený thriller, natočený pre televíziu, to celkom ujde a filmu nemožno odoprieť zopár zaujímavých momentov, aj keď nápad s prebudením sa v rakve nebol nijak novátorský - s touto myšlienkou sa už desať rokov pred Darabontom pohrával napríklad Lucio Fulci. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • John Carpenter v komentáři k filmu Upíři (1998) říká, že byl Frankem Darabontem požádán, jestli by se neujal role řidiče náklaďáku. John odmítl s vysvětlením, že by hrál jedině postavu, která někoho zabije, nebo postavu, která bude v posteli s krásnou ženou. (facojurka)

Reklama

Reklama