Reklama

Reklama

Než někoho pohřbíš, ujisti se, že je opravdu mrtvý! Manželky jsou vždy nespokojené. Té Clintově se hnusil venkovský život a rozhodla se spolu se svým milencem Cortem k návratu do víru velkoměsta. Jenže v cestě jim stojí nejen Clint, ale i nedostatek peněz. Za pomoci malé lahvičky jedu se tedy rozhodnou zabít dvě mouchy jednou ranou. Jenže život skýtá nejedno překvapení a to největší proradné milence teprve čeká. Ne nadarmo se říká, že pomsta nejlépe chutná podávaná za studena... (Řitka video)

(více)

Recenze (91)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Černá komedie 1)  nemá s hororem (a vlastně ani s thrillerem) nic společného._____ 2)  Naprosté nesmysly ve scénáři (pohřeb, přežití v rakvi, stavební úpravy v domě) i v provedení spolu s naprostou předvídatelností děje (předem jsem uhodl snad všechno, co film ukázal) mi neumožňují dát více než dvě odbyté hvězdičky._____ 3)  31letý režisér Frank Darabont očividně klame tělem. Koho by napadlo, že autora tak moc odbytého snímku čekají Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle nebo seriál Živí mrtví. Mě tedy ne._____ 3)  Výstižný koment: Dale**. ()

Diamant odpad!

všechny recenze uživatele

Pomsta nikdy nie je správnym riešením! Keď hlavný hrdina Clint uväznil vinníkov v pivnici, mal ideálnu príležitosť ich odovzdať spravodlivosti. Okrem toho vo filme narážame aj na logické problémy. Keď žena svojmu mužovi leje jed do pohára, bolo to stvárnené tak, že skôr si to mohol všimnúť ako nevšimnúť. Šerif príde vyšetrovať nečakanú smrť a nevšimne si na zemi prázdnu nádobku od jedu? Keď šerif stretne v závere filmu pri hrobe Clinta, nespozná ho? Veď sa kamarátili, chodili spolu na ryby! A ak ho spozná, prečo mu to nepovie, prečo ho nezoberie do väzby? ()

Reklama

laik_60 odpad!

všechny recenze uživatele

prečo len tolko filmov ma rovnakyy naazov ??? :( tento americky stupidny "pohřben zaživa" je druhym filmom kde daavam "odpad" je uurceny ypre nasu eplakovu komunitu v betonovych kralikarnach a bezdomovcov .. to nemalo nic ani prbeh tuctovy dej scenar herecke vykony pod psa ... a "excelenty zaver" ... brrrrr ... e e ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Poměrně vydařený thriller s televizní produkce. Začátek celkem běžný, domluva milenců na odstranění nepohodlného manžílka, což vypadá tak tuctově, jenže... plán se nezdaří a náhle nastává dost zásadní problém "nedokonané vraždy", která roztáčí soukolí osudu zcela opačným směrem. Takže známé přísloví "kdo jinému jámu kopá..." se sem hodí, jako prdel na hrnec. Jen bych ještě víc rozvedla postavu Clinta(T. Matheson), jehož herecký projev byl odzbrojující a způsob pomsty propracovaný až do té nejtitěrnější skuliny, proto zákeřné krysy nemohly skončit jinde, než na takovém místě, které si vysloužily... v díře. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Příjemný televizní thriller s lákavým tématem. Dále budou spoilery. Zrovna, když si řeknete, že samotnému pobytu v rakvi je věnováno příliš málo času, rozjede se celkem zajímavá hra na kočku a myš. Postavy přehledně napsané (jasně rozlišené dobro a zlo) a sympaticky zahrané. (1 276.) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • John Carpenter v komentáři k filmu Upíři (1998) říká, že byl Frankem Darabontem požádán, jestli by se neujal role řidiče náklaďáku. John odmítl s vysvětlením, že by hrál jedině postavu, která někoho zabije, nebo postavu, která bude v posteli s krásnou ženou. (facojurka)

Reklama

Reklama