Reklama

Reklama

Ďáblova cesta

  • Velká Británie The Devil's Chair
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick zaveze svou dívku Sammy do opuštěného psychiatrického ústavu. V jedné místnosti v budově najdou staré křeslo, na které si Sammy sedne. Ukáže se ale, že křeslo není pouhou veteší, naopak má tajemnou moc, která dívku zabije. Za vraždu dívky je obviněn její kluk… (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Príšerná kamera, dialógy pre idiotov, hodné úrovne hereckého obsadenia tohto lacného braku. Lenže ono to miestami čosi do seba má, aj keď o nič svetoborné, sa rozhodne nejedná. Také občasné, mierne pútavé momenty, by som to nazval, čo je však na dnešnú dobu náročnú, veľmi málo. Každopádne, nebyť to v českom dabingu so slovenskými titulkami, určite sa neodhodlám. A neodporúčam ani Vám .. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt ne. Asi nejsem jediný, kdo se nechal nalákat na "skvělé monstrum" a "mezi Vetřelcem a Hellraiserem", nicméně jedná se pouze o neatmosférický zmatek s prvoplánovým nekvalitním gore a ač tu byla celkem zavedená herecká jména, tak tady se zrovna nepřetrhla. No a monstrum...............:D :D :D ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Experimentátor a „loudil“ Mason, snažící se z drsoňů vymačkat sinalou tvář a skřípavý ryk(to si teda naběh) o třídu přitvrdil, a vytasil se kupodivu s mnohem hutnější náloží brutálního nánosu, vygradovanou ostře emočními stavy, slizkým monstrem(hltajícím prýštící krev z tepen)… a tím nejuchvástanějším pošukem britského království. :-)) „Nejhorší ze všeho je ožrat se, když padáte do sraček.“ ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když hned v úvodu vidíte, jak všichni skončí, příliš od filmu neočekáváte. Počáteční mix Hellraisera s Vetřelcem se nakonec odkloní úplně jinam, což je velmi dobře. Pseudopsychologické snímky bývají nevyzpytatelné. Je jich spousta a málokterý opravdu zaujme. Mně se líbila výtvarná stránka filmu, i když to chvílemi vypadalo jako klip brutální deathmetalové kapely. Jen mi vadilo občasné zastavování obrazu, kdy najednou nevíte, zda není chyba ve vašem příjimači... Na rozdíl od prvoplánových čuňáren (např. francouzské Inside) je tohle alespoň zajímavé, i když chvílemi se světy prolnou a jeden hádá, který je ten pravý. Konec ale vše vyřeší, avšak pootevřená zadní vrátka bych raději zabouchnul. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Adam Mason to tentokrát dokonale posral. Nielen že naláka na husto vyzerajúcu príšeru a záverečný masaker, ale sa dokáže oháňať takým kultom ako je HELLRAISER. Príhovory hrdinu divákovi sú spočiatku trefné, ale bohužiaľ takto to pokračuje aj vtedy keď sa niečo poriadne deje a to už brzdí i tak biedne napätie. Od záverečného twistu sa mi to prestávalo páčiť čím ďalej tým viac a i keď po formálnej stránke si toto Masonove dielo zaslúži lepšie hodnotenie, ja som so zvoleným štýlom rozprávania vôbec nebol spokojný a ani tej rezničiny nedopraje poriadne, výnimkou je dianie na samotnom kresle a pritom v tom je tak dobrý, viz. BROKEN. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se na opuštěné letecké základně Ramsey v Cambridgeshire (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru roku 2006 na filmovém festivalu v Cannes. (Terva)

Reklama

Reklama