Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta přátel ze školy se rozhodne udělat si o letních prázdninách menší dovolenou po coloradských lesích. Během cesty potkávají mladého Bena. Ten je pozve na nocleh do kempu, který vlastní jeho otec. Parta dorazí do kempu, který je téměř pustý a daleko od civilizace. Nikdo však není obeznámen s místní legendou o šamanovi, jenž je napůl člověk a napůl zvíře. I poté, co ji uslyší, zdráhají se uvěřit. Jedna věc je však jistá. Šaman je nedaleko a s krvelačným útokem dlouho nečeká. (Chatterer)

(více)

Recenze (13)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jo, šlo to. Slasher odehrávající se na samotě u lesa, v kempu na území bývalého indiánského pohřebiště. Přijede tam partička teenagerů, dojde na manželský tahanice, ale co hlavně, kolem pobíhá nějaký ten vraždící maniak (nemající problém oběť k smrti vyděsit i třeba za denního světla). Tak zaprvé, tenhle horor je celkem hvězdně obsazený - David Hess a Charles 'Murdock' Napier, s tím že oba jsou myslím dobře využiti. Dále tu máme (až na diskošity) povedený OST, jednou dobrou lekačku, jakous takous atmosféru, dostačující porci nahoty, ucházející vraždy a především povedeného vraha. Mám asi pro tyhle lesní zrůdníky slabost, viz. už například MADMAN. Škoda na druhou stranu blbosti (proč sakra všichni lezou jak ovce do tý lesní chajdy?), nějakých těch nepěkných 80's klišé (nutné zlo..) a také přílišné potemnělosti obrazu, díky které si ty vraždy neužijeme úplně na max. Ke konci už to sbíhá do poněkud vyzmatkovaný krávoviny, ale přesto - nebylo to nejhorší. (stopáž hodnocené verze: 1:22:54) ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Priemerný horor z 80. rokov, v nádhernom horskom prostredí, s poriadnou dávkou nahoty a občas aj s mrazivou atmosférou. Hoci ide o nadprirodzený slasher, nemôžem sa ubrániť dojmu, že ukázal menej než mohol. Vyhol sa napríklad akcii a ponúkol až pohľad na zohavené zomierajúce obete s tvárami skrivenými do hrozných grimás. Za záporného hrdinu, ktorý bol takmer stále mimo obraz, sa však vôbec nemusel hanbiť. Skrátka: Camping del terrore vyzeral ako ponáška na Piatok trinásteho a mal chaotický príbeh. Aj keď sa Deodato týmto filmom veľmi nevyznamenal, dal sa pozerať. ()

Reklama

ancientone 

všechny recenze uživatele

Deodato berie koncept klasickej vyvražďovačky, ale chaotickou réžiou a strihom (veru neodvážim sa typovať, nakoľko ide alebo nejde o zámer) diváka sústavne dezorientuje v čase aj priestore. Vytvára nočnú moru, doťahujúcu na Fulciho klasiky. Claudio Simonetti navyše pridáva unikátny soundtrack, mixujúci prvky klasiku hororvej hudby z prelomu 60-tych a 70-tych rokov, carpenterovské neskoré 70-tky a disko mid80-tky. Prehľadne a funkčne. Hidden gem talianskeho hororu. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tady se Deodato fakt nepředvedl ... Ubohý slasher, který nemá ani ty gore efekty, které bychom mohli od "mistra teroru" čekat, ani násilí, nic ... Spatlanina táborového slasheru s nějakými těmi rodinnými problémy místních obyvatel, ale tak strašně nudná a pitomá. Ani David Hess to nezachránil, ani úžasný soundtrack. Tohle Deodatovi fakt neuznávám, prostě je to zdlouhavé, natahované, herci tradičně hrozní, vraždy jsou divně střižené (pokud jsou už vidět). Dobře, počítám nějakou tu nahotu...ale jinak vyloženě odfláklé dílo o kterém se nedá bohužel ani napsat, že by bylo tak špatné, až je dobré ... Málem jsem se unudil k smrti. Hrůza. ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to teda o mnohem horší. Sice je to totální vykrádačka Pátku třináctýho, ale jakej slasher není, že? :) Dobrej opening, celkově dobře vybudována atmosféra, lekačky fungujou (a že jich je fakt hodně), krve je sice dost, ale chtělo by to lepší gore. Jedná useknutá noha je fakt málo. Zabiják nebyl vyloženě špatnej, ale už teď, po 5 minutách, jsem zapomněl jak vypadal. Jinak opět dobrá práce, Deodato. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama