Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový vládní program na obnovu měst vede k přesnému opaku - ke zběsilým územním válkám mezi brutálními pouličními gangy. Zatímco se většina obyvatel rychle dekuje z nebezpečného města, tvrdohlavý průmyslník zůstane, odhodlán bránit před gangy svou továrnu. (choze)

Recenze (3)

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrné akční béčko v režii producenta několika priorovek, natočené ve stejném roce jako kultovní SMRTELNÁ KOŘIST u stejné produkční společnosti Action International Pictures. Do kvalit podobného ÚTOKU NA 13. OKRSEK to má daleko, je to tak na úrovni lepší priorovky, přičemž akce je nezajímavá a dějové zvraty dlouho dopředu předvídatelné, ale má to dobrou industriální výpravu a sexy představitelku namyšlené reportérky. A nesmím zapomenout na Roberta Z´Dara coby vůdce motorizovaného gangu Krysy. "VYPADÁ TO, ŽE TENTOKRÁT NÁMOŘNÍCI PONECHALI LOĎ KRYSÁM." ()

McLushi 

všechny recenze uživatele

''DOBRÁ, JESTLI CHCETE, ZŮSTAŇTE S NÁMA.'' ''ZŮSTAT TADY?TOHLE MÍSTO SE HEMŽÍ GANGSTERAMA. PROMIŇTE ŽE TO ŘÍKÁM, ALE MÁTE ASI TAK STEJNOU NADĚJI JAKO SNĚHOVÁ VLOČKA V PEKLE ! '' ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

30% Zběsilé body count béčko o "městu", které terorizuje banda divokých motorkářů pod vedením Roberta "mám největší obličej na světě" Z'Dara (MANIAC COP). Jediný kdo je ochotný se gangu postavit čelem je majitel místní továrny na cosi, který se dá do litého boje proti motorkářům za asistence slepce (https://www.instagram.com/p/BMU4zP6AMvQ/?taken-by=lilek666) a několika střelců amatérů. Jedna nesmyslná akce se tu vrší na druhou, stejně jako množství těl, naštěstí to uteče jako voda a divák se ve stavu absurd 420 wtf může odvalit do postele. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama